
Skønne og rummelige festlokaler i natursmukke omgivelser
Skal du holde dit næste selskab eller arrangement i Nordjylland, så er Scandic Aalborg Øst et oplagt sted at besøge. Du finder Scandic Aalborg Øst ca. 10 minutter fra Aalborg midtby. Hotellet er ideelt til fester og events, der skal afholdes i smukke naturlige omgivelser. Dertil tilbyder hotellet 9 moderne og lyse lokaler med plads op til 300 mennesker i det største lokale.
Du er sikret en lækker madoplevelse, uanset om du vælger festmenuen eller et lettere måltid. Hotellet serverer en lækker kulinarisk madoplevelse i samarbejde med deres restaurant, Restaurant Garden, der tilbyder menuer inspireret af det danske og skandinaviske køkken. Restauranten kan rumme helt op til 200 spisende gæster.
Aktiviteter
Hos Scandic i Aalborg Øst tilbyder de spændende aktiviteter, som du frit kan afbenytte i forbindelse med dit ophold på hotellet. De udvalgte aktiviteter varierer alt afhængigt af, hvilket Scandic hotel du besøger. Du kan dog med fordel kontakte Scandic i Aalborg Øst, hvor I sammen kan planlægge en skøn dag fuld af aktiviteter.
Overnatning & parkering
Scandic Aalborg Øst tilbyder også 101 nyrenoverede værelser, 90 gratis p-pladser ude foran hotellet, samt en lækker terrasse, der oftest bruges til receptioner eller velkomster til diverse arrangementer.
Bæredygtige tiltag
Vi stræber hele tiden efter at gøre vores hoteloplevelse endnu mere bæredygtig, og vi arbejder kontinuerligt på at finde måder hvorpå vi kan passe endnu bedre på miljøet, og den verden vores hoteller findes i.
Vi har ambitiøse mål for fremtiden:
- Inden 2023 er det vores mål, at have alle Scandic hoteller på tværs af kæden i seks lande skal certificeres som svanemærket.
- Inden 2025 skal alt interiør i nye værelser være cirkulært, og helst af genbrugte og svanemærkede materialer.
- Inden 2025 vil vi ligeledes forøge andelen af plantebaseret mad til 60 % og reducere vores madspild med 25 % sammenlignet med 2019, og så vil vi reducere vores vandforbrug og usorterede affald.
- Inden 2030 vil vi reducere vores CO2 udledning pr. kvadratmeter med 50 % (sammenlignet med 2019)
5 forskellige
Prispakker
Aftenselskab 1
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Snacks ved velkomst 29 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter, gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 2
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
- Snacks ved velkomst 29 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter, gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Aftenselskab 3
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
- Avec
- Sødt til kaffen
- Bar (øl/vand/vin)
- Natmad
- nacks ved velkomst 29 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Husets spiritus pr. påbegyndt time 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Ekstra fri bar pr. påbegyndt time 65 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Blomster afregnes efter aftale
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter,gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Frokostselskab
- Velkomstdrink
- Menu (3 retter eller buffet)
- Selskabsvine ad libitum
- Kaffe / te
Eksempel på menu
- Rejecocktail af grønlandske rejer, sprøde salater, asparges og velkrydret dressing og garneret med dild og lime
- Cremet skovsvampesuppe med persille og trøffelolie
- Røget laks med rygeostcreme, rugbrødcrumble og citronconfit
- Rillette af kalv med sprøde salater, syltede beder og vinaigrette
- Oksecarpaccio med små sprøde salater samt revetvesterhavsost og trøffelpuré (tillæg + kr. 15,-)
- Laks med sprød butterdej, friskdampede grønne asparges, friske urter og citron. Serveres med spinatcreme tilsmagtmed dijonsennep (tillæg + kr. 15,-)
- Røget andebryst med pebermayo, sprødt og salat (tillæg + kr. 15,-)
- Terrine af sæsonens fisk med urterasp og citruscreme (tillæg + kr. 15,-)
- Flødelegeret hummersuppe med porre i julienne serveret med butterdejsfleurons (tillæg + kr. 25,-)
- Rørt torsk med grov sennep og urter. Hertil friteret kapers og vagtelæg (tillæg + kr. 25,-)
- Røget dyrekølle med syltede svampe, æbler og nødder (tillæg + kr. 25,-)
- Stegt kammusling med variation af blomkål og sprød pancetta (tillæg + kr. 25,-)
- Ovnbagt kyllingebryst fra Gråsten serveret med trøffelsauce, majspuré og langstidsbagte porrer
- Krydderurtestegt kalvetykstegsfilet med rødbedeflan, svampe og portvinssauce
- Roast af fritgående dansk black angus, gulerødder i estragonsmør, majs og rødvinssauce
- Svinemørbrad rullet i friske krydderurter med skorzonerødder og hertil pebersauce
- Helstegt oksefilet med langtidsbagt tomat og bønne bonne femme. Serveres med ovnstegte kartofler og bearnaise (tillæg + kr. 30,-)
- Perlehønebryst farseret med semidried tomater, let ratatouille (tillæg + kr. 30,-)og mild rosmarinsauce
- Kalvefilet med brændte løg, selleri og morkelsauce (tillæg + kr. 30,-)
- Helstegt kalvemørbrad med rodfrugtfondant, bagt løg ogdemiglace (tillæg + kr. 50,-)
- Stegt lammefilet med timian og hvidløg. Serveres med bagte jordskokker. Hertil lammesky (tillæg + kr. 50,-)
- Oksemørbrad fra fritgående dansk black angus med trøffelsauce og bagte portobello svampe (tillæg + kr. 50,-)
- Ovnbagt pighvar med panade af hummerhaler. Hertil ærter, gulerødder og forårsløg samt brunet smør (tillæg + kr. 50,-)
- Nougat islagkage med chokolade og mandler. Serveret med flødeskum,frisk frugt og citronmelisse
- Variation af rabarber med is og sprødt
- Mazarinkage med saltet karamel, marengs og citrussorbet
- Cheesecake med Toblerone, chokolade, kiks og ristede mandler, syltet ribs og solbær
- Kæmpe eskimo med solbærfromage med chokolade og solbærsorbet (tillæg + kr. 10,-)
- Lun chokoladefondant serveret med vaniljeparfait og sprød nøddekrokant (tillæg + kr. 10,-)
- Lakridsparfait med lemon curd, syltede bær og brændt hvid chokolade (tillæg + kr. 10,-)
- Gateau Marcel – klassisk fransk dobbeltlags chokoladekage serveret medvaniljeis tilsmagt med honning. Hertil sæsonens bær (tillæg + kr. 25,-)
- En vifte af små lækre desserter med et udvalg af husets kager, iscreme og eksotiske frugter (tillæg + kr. 25,-)
- Nougat fragilité med citrus skum og salat af citrusfrugter (tillæg + kr. 25,-)
Brunch
- Brunch med alt, hvad hjertet begærer inkl. drikkelse
- Færøsk koldrøget laks 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Salat med grillede grøntsager 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Små frikadeller med syltede agurker 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Lun grøntsagstærte 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
- Danske kyllingenuggets 55 kr. pr. kuvert inkl. moms
Eksempel på menu
- Tre slags charcuterie, tre oste fra Europa og to slags marmelade
- Kryddersild med appelsin, lun leverpostej med svampe og bacon,røræg, bacon, stegte pølser og baked beans
- Græsk yoghurt med frugtkompot og pandekager med ahornsirup
- Tre forskellige små muffins, mini croissanter og mini wienerbrød
- Skåret frugt, rundstykker, groft brød, rugbrød og smør
- Kaffe, te og to slags juice
3 forskellige
Lokaler
Faciliteter
Lokation
Hadsundvej 200, 9220 Aalborg ØstModerne og lyse møde- og konferencelokaler med skøn beliggenhed
Mødelokaler
Du finder Scandic Aalborg Øst ca. 10 minutter fra Aalborg midtby. Med en beliggenhed lige ved motorvej E45, er hotellet ideelt til møder og konferencer. Der tilbydes 9 moderne og lyse mødelokaler med plads til alt fra 2 – 300 personer. Alle hotellets mødelokaler er placeret i hotellets stueetage, og tilbyder både naturligt dagslys og direkte adgang til hotellets grønne områder.
Mødefaciliteter
På Scandic Aalborg Øst tilbydes et udvalg af faciliteter, som kan imødekomme både små og store udstillinger, møder og konferencer på op til 300 deltagere. Hos Scandic Aalborg Øst garanteres du personlig rådgivning og forplejning, som er skræddersyet til netop dit møde. Restauranten har plads til 200 personer og du får ovenikøbet fri WiFi i alle mødelokaler, på værelserne og på fællesområderne.
Aktiviteter og teambuilding
Hos Scandic i Aalborg Øst tilbyder de spændende mødeaktiviteter, som du frit kan afbenytte i forbindelse med dit møde på hotellet. De udvalgte mødeaktiviteter varierer alt afhængigt af, hvilket Scandic hotel du besøger. Du kan dog med fordel kontakte Scandic i Aalborg Øst, hvor I sammen kan planlægge en skøn dag fuld af spændende aktiviteter og teambuilding øvelser.
Forplejning
Du er sikret en kulinarisk madoplevelse, da Scandic Aalborgs Østs restaurant, Restaurant Garden tilbyder menuer inspireret af det danske og skandinaviske køkken, der passer ind i jeres mødebehov.
Stedets Meeting Advisors er klar til at rådgive dig om hotellets løsninger, som passer til netop dine behov.
Bæredygtige tiltag
Vi stræber hele tiden efter at gøre vores hoteloplevelse endnu mere bæredygtig, og vi arbejder kontinuerligt på at finde måder hvorpå vi kan passe endnu bedre på miljøet, og den verden vores hoteller findes i.
Vi har ambitiøse mål for fremtiden:
- Inden 2023 er det vores mål, at have alle Scandic hoteller på tværs af kæden i seks lande skal certificeres som svanemærket.
- Inden 2025 skal alt interiør i nye værelser være cirkulært, og helst af genbrugte og svanemærkede materialer.
- Inden 2025 vil vi ligeledes forøge andelen af plantebaseret mad til 60 % og reducere vores madspild med 25 % sammenlignet med 2019, og så vil vi reducere vores vandforbrug og usorterede affald.
- Inden 2030 vil vi reducere vores CO2 udledning pr. kvadratmeter med 50 % (sammenlignet med 2019)
3 forskellige
Prispakker
Halvdagsmøde
- 1 måltid
- Drikke (kaffe / te / isvand)
- Mødelokale
- Av-udstyr
Dagsmøde inkl. middag
- Morgenmad
- Drikke (kaffe / te / isvand / sodavand)
- Frokost
- Frugt
- Aftensmad
- Mødelokale
- Av-udstyr
Konferencedøgn
- Morgenmad
- Drikke (kaffe / te / isvand / sodavand / øl)
- Frokost
- Frugt & kage
- Aftensmad
- Mødelokale
- Av-udstyr
- Overnatning i enkeltværelse
- Morgenmad
12 forskellige
Lokaler












Faciliteter
Lokation
Hadsundvej 200, 9220 Aalborg ØstSend en forespørgsel

Betingelser ved brug af Eventbutler.dk
Vi behandler din opgave med stor seriøsitet. Derfor skal du have et reelt ønske og behov for at booke et sted. Har du allerede indhentet tilbud fra en eller flere steder, beder vi dig blot notere, hvilke steder i opgavebeskrivelsens kommentarfelt. Eventbutler.dk kan ikke garantere, at det er muligt at finde tre tilbudgivere, der har mulighed for at afholde din begivenhed, men vi lover at gøre vores absolut bedste. Når du anvender vores service, bliver du tilmeldt vores nyhedsflow, hvor vi få gange om året sender dig relevant inspiration.
Eventbutler.dk kan ikke stilles til ansvar i stridsager mellem bruger og leverandør. Hvis der mod forventning opstår utilfredshed med det udførte arbejde, er det alene leverandøren, som kan drages til ansvar.
Eksempel på en god beskrivelse
Jeg skal afholde: Julefrokost
Ca. tidsrum: 18:00 - 01:00
Evt. ønsker til faciliteter, omgivelserne eller forplejning:
Der skal være gode parkeringsforhold og gerne naturskønne omgivelser.
Selve menuen må gerne bestå af en klassisk treretters a la carte julefrokost menu
med vin, øl og vand ad libitum hele aftenen.
