Personalefest

Få 3 tilbud på jeres personalefest

Vores store netværk af samarbejdspartnere kan give tilbud på alt fra en teambuilding-dag til en større eller mindre festlig begivenhed tilpasset jeres virksomheds størrelse. Du kan modtage tilbud fra restauranter, hoteller, eventbureauer eller cateringkøkkener som matcher dine ønsker.

  • Spar tid planlægningen
  • Opnå en fair pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Samarbejdspartnere i hele Danmark

nemt henter du tilbud på jeres personalefest

Indsend beskrivelse af
jeres personalefest

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 tilbud
på jeres personalefest

I vælger et af de 3 tilbud og holder en fantastisk personalefest

Spar tid og penge med 3 tilbud på personalefesten – Helt uforpligtende

En personalefest (og firmafest) er medarbejdernes fest. Det er en fantastisk måde at anerkende medarbejdernes arbejde og skabe et stærkt sammenhold, øge arbejdsglæden, loyaliteten og arbejdsmoralen i virksomheden. En personalefest skal være godt planlagt og stråle af umage. Hos EventButler har vi skabt uforglemmelige personalefester i alle størrelser, og vi tror på, at det er muligt at skabe mindeværdige personalefester uanset budgettets størrelse. Vores vision er at gøre det nemt, hurtigt og uforpligtende for jer at finde den rette aktør, som kan udleve jeres ønsker til den kommende personalefest.

Vores brugere er glade for os

Personalefest i de rette omgivelser

Personalefester I alle størrelser og til alle behov

Vi kan servicere personalefester i alle størrelser. For os er intet for stort eller for småt, I kan være 10 eller 10.000 medarbejdere. Uanset opgavens størrelse er vi hos EventButler kendt for vores store engagement, effektivitet og evne til at omsætte selv de mest krævende idéer til virkelighed. Vores branchekendskab og stærke partnerskaber, giver jer det bedste udgangspunkt for en succesfuld personalefest i den helt rette atmosfære – en fest der med garanti vil blive snakket om de efterfølgende måneder. 

Personalefest i de rette omgivelser

Det er vigtigt, at personalefesten bliver holdt i de rette omgivelser for at sikre den rigtige stemning under arrangementet. Men det kan godt være svært at finde det perfekte sted til personalefesten, da det ikke er den type fest, man oftest arrangerer. Yderligere, er der flere tusinde aktører på markedet, der alle kan hjælpe med at afholde jeres personalefest, men hvem er det bedste valg? 

Uden kendskab til branchen kan det hurtigt blive en tidskrævende affære at finde den ideelle aktør. Ved at gøre brug af EventButler udfylder du blot formularen, og vi matcher jer op med 3 steder, der sikrer, at I får en fantastisk og uforglemmelig personalefest.


Partnere til jeres personalefest i hele Danmark

Vi har matchet virksomheder og aktører op i hele Danmark, og vi har været med til at skabe vellykkede og mindeværdige personalefester på både Sjælland, Jylland samt Fyn, og i de største byer som Århus, København, Vejle, Ålborg, Odense, Herning – og mange flere. 

Mulighederne er derfor uendelige, uanset om I ønsker en personalefest i idylliske naturomgivelser eller i hjertet af en storby. Hos EventButler sætter vi en stor ære i at sikre, at I modtager tilbud fra op til 3 steder, der kan indfri jeres forventninger til en succesfuld personalefest. Det eneste I behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge et tilbud og holde en personalefest i særklasse.

Afhold en personalefest i hele Danmark, uanset størrelse og budget

Fordelene ved at modtage 3 tilbud på jeres personalefest

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres personalefest

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedst mulige
pris og kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af tilbud du får

Vi kan hjælpe med alle typer af firmaarrangementer