Reception

Få op til 3 uforpligtende tilbud på en smuk og mindeværdig reception

Vi matcher jer op med 3 samarbejdspartnere, og sikrer dermed, at jeres reception bliver af høj kvalitet og til den bedste pris

nemt henter du tilbud på din reception

Indsend beskrivelse af
din reception

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 tilbud
på din reception

I vælger et af de 3 tilbud og holder en fantastisk reception

Det skal være overskueligt og nemt
at finde hjælp til en smuk reception

En reception kan tage form i mange begivenheder, både privat eller i erhvervsøjemed. Mange private receptioner arrangeres i forbindelse med rund fødselsdag, bryllup, ny bolig, jubilæum og lignende. I erhvervsøjemed er det ofte i sammenhæng med nyansættelse, afsked, nye lokaler, fusion, nye produkter eller jubilæum for medarbejdere eller firmaet. Uanset, hvilken type reception du ønsker at afholde, sikrer vi hos EventButler, at du modtager op til 3 tilbud fra aktører, der kan matche netop dine krav og ønsker til receptionen. Vores vision er at gøre det nemt og overskueligt for dig at holde en fantastisk reception. Det er enkelt, hurtigt og uforpligtende at modtage op til 3 tilbud på din kommende reception.

Vores brugere er glade for os

Reception i de smukkeste omgivelser, der matcher jeres ønsker og budget

Receptioner I alle størrelser og til alle behov

Vi kan servicere receptioner i alle størrelser. Vi samarbejder med mere end 100 professionelle aktører i Danmark, som kan servicere din reception uanset størrelse, lokation og budget. Vi har ekspertise med alle former for receptioner, som blandt andet reception på hotel, kro, restaurant og mange flere.

Receptioner i de rigtige omgivelser

At vælge de rigtige omgivelser til receptionen kan for de fleste godt være svært, da det for mange ikke er noget man bestiller særlig ofte. Yderligere, er der flere tusinde aktører på markedet, der alle kan hjælpe med at afholde en reception, men hvilken skal du vælge? 

Det kan være utroligt tidskrævende at finde de ideelle rammer for dit arrangement. Men ved at gøre brug af EventButler udfylder du blot formularen, og vi matcher dig op med 3 aktører, der sikrer, at du får en fantastisk og uforglemmelig reception i de rette omgivelser.


Reception i hele Danmark

Vi har matchet private og virksomheder i alle størrelser  op med dygtige aktører i hele Danmark, og dermed været med til at skabe vellykkede og uforglemmelige receptioner i byer som Århus, København, Odense, Ålborg og mange flere.

Mulighederne er derfor uendelige, uanset om du ønsker en reception i hjertet af en storby, tæt på naturen eller noget helt tredje. Hos EventButler sætter vi en stor ære i at sikre, at du modtager tilbud fra op til 3 aktører, der gør deres absolut bedste, for at indfri dine ønsker og forventninger om en succesfuld reception. Det eneste du behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge en aktører og holde en fantastisk reception.

Find de perfekte omgivelser til jeres reception i hele Danmark

Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af din reception

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til din reception

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedst mulige
pris og kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af tilbud du får