Festlokaler Randers

Find selskabs- og festlokaler i Randers

På EventButler kan du hurtigt og nemt få overblikket over de bedste selskabs- og festlokaler i Randers, uanset hvilken type fest, du skal holde. Vi samarbejder kun med de bedste steder i Randers, hvilket giver dig rig mulighed for at finde det perfekte festlokale til din fest. Udforsk selv de mange festlokaler nedenfor, eller få vores hjælp ved at anmode om 3 uforpligtende tilbud.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte selskabslokaler i Randers

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til festlokalet

Indsend formularen med en kort beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit ideelle festlokale i Randers.

Vi matcher dig med de bedste selskabslokaler i Randers

Vi matcher din forespørgsel med 3 steder i Randers, som kan imødekomme dine præferencer bedst muligt.

De kontakter dig med deres bedste bud dit festlokale

Du vil herefter modtage 3 uforpligtende tilbud på de bedste -selskabs- og festlokaler i Randers. Du vælger frit, hvem du ønsker at fortsætte dialogen med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af selskabslokaler i Randers

Festlokalets rammer

Hos EventButler kan vi tilbyde dig et større udvalg af festlokaler i Randers, som passer til dine ønskede rammer for festen. Ønsker du at festlokalet skal være omgivet af et skov- eller strandområde, kan du eksempelvis afholde festen på en kro eller et hotel med tæt beliggenhed til disse områder. Såfremt du har nogle gæster, der rejser med offentlige transportmidler, ville det være en god idé at vælge et sted med let tilgængelighed via disse transporttyper. Ønsker du derimod at afholde festen nær den indre by i Randers, kan du eksempelvis leje et festlokale i en restaurant eller på et hotel. Er du på udkig efter nogle unikke steder at holde festen, kan du eksempelvis holde den i et festlokale i Randers Regnskov, Randers Teater eller lignende.

Forplejning til festen

EventButler samarbejder udelukkende med de bedste restauranter og cateringfirmaer i Randers. Vi kan derfor give dig et overblik over de bedste muligheder for catering i Randers, uanset om menuen skal byde på noget eksotisk, økologisk, vegetarisk eller noget helt fjerde. Derudover kan du overveje hvilken menuanretning, du vil foretrække. Såfremt du ønsker en lettere anretning til festen, kan du byde dine gæster på en lækker buffet eller en receptionsmenu, som byder på flere små anretning sammensat efter dine ønsker. Såfremt du ikke foretrækker en buffetanretning, kan du byde dine gæster på en lækker 3-retters menu eller en anden form for portionsanretning efter dit ønske. Har du gæster med særlige behov som eksempelvis allergener, vegetarere, veganere eller lignende, bør du gøre kokken opmærksom på dette.

Underholdning til festen

Skal festen være noget helt særligt, som vil blive husket? Så kan du arrangere noget underholdning for dine gæster, som garanterer en aften fuld af god energi. Skal underholdningen inkludere dine gæster, kan du arrangere en selskabsleg som eksempelvis “seddel under tallerkenen”. Her placerer du en seddel under dine gæsters tallerkener, hvorpå der står en udfordring, som gæsterne skal udføre i løbet af festen. Det kan eksempelvis være en udfordring, der lyder på, at gæsten skal fortælle om sin passion for karrysild mange gange i løbet af aftenen. Der findes et hav af forskellige selskabslege, som du kan vælge mellem til din fest, såfremt det er denne slags underholdning du foretrækker. Ønsker du i stedet at arrangere noget underholdning, hvor dine gæster blot skal læne sig tilbage og nyde showet fra sidelinjen, kan du eksempelvis booke en professionel entertainer, som kan blæse dine gæster omkuld. Har du inviteret danseglade gæster med til festen, kan du booke et band eller en DJ, som kan sætte gang i dansegulvet.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer