Tapas menu til fest

Find din tapas menu til festen

Hos EventButler samarbejder vi med de bedste cateringfirmaer og restauranter på markedet, som udelukkende kokkererer på de bedste råvarer, så du er garanteret en lækker og frisk tapas menu til festen. Du kan på egen hånd udforske mulighederne nedenfor, hvor du bl.a. kan se billeder og læse mere om de forskellige steder. Ønsker du i stedet vores hjælp til opgaven, kan du anmode om 3 uforpligtende tilbud.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din tapas menu til festen i Århus

Udvalgte steder til din tapas menu til festen i Odense

Udvalgte steder til din tapas menu til festen i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til tapas menuen

Indsend formularen med en kort beskrivelse af dine ønsker til tapas menuen. Det kan eksempelivs være antal af gæster, særlige forbehold eller lignende.

Vi finder de bedste tapas steder nær dig

Vi matcher din forespørgsel med de bedste tapas steder i et område nær dig, så du finder den helt rette tapas menu til festen.

De kontakter dig med deres bud på en tapas menu

Herefter kontaktes du af 3 udvalgte steder, som hver især har et bud på en tapas menu til festen. Derefter vælger du, hvilket bud du vil høre mere om.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Få en tapas menu til festen efter dine ønsker

Tapas menu til ethvert arrangement

Hos EventButler kan vi tilbyde dig et stort udvalg af tapassteder, som passer præcis til din fest. De tilbyder tapas menuer, som både kan serveres til fødselsdagen, til barnedåben, til konfirmationen eller noget helt fjerde. De forskellige restauranter og cateringfirmaer tilbyder et større udvalg af sammensatte menuer, som du frit kan vælge mellem. Her finder du både menuer, som egner sig til sommerfesten i form af sommertapas, tapas til et større event, tapasplatte eller lignende. De fleste steder tilbyder hovedsageligt en tapas menu med udgangspunkt i det spanske køkken, dog er der nogle steder, der også tilbyder tapas fra eksempelvis det franske køkken. Derudover tilbyder de fleste steder at skræddersy en tapas menu efter dine ønsker, så du får den helt rette tapas menu til festen.

Tapas med mulighed for personale

De fleste restauranter og cateringfirmaer kan tilbyde dig muligheden for personaleudlejning til din fest. Så behøver du ikke tænke på alt det praktiske, det skal personalet nok klare for dig. De kan eksempelvis stå klar med velkomstdrinks, gå rundt små appetizers på serveringsfade, skænke vin eller servere for dine gæster. Du kan også leje en bartender til festen, som kan mikse nogle lækre cocktails sammen til dine gæster, som vil passe til det spanske tema. Skal oplevelsen være noget helt unikt for dine gæster, kan du aftale med den pågældende restaurant eller cateringfirma, at kokken kommer med ud til festen, hvor han sammenkoger en frisk og autentisk paella, som dine gæster frit kan komme hen og smage på.

Hold en anderledes tapas middag

Skal dine gæster forkæles med en tapas middag i fantastiske omgivelser, kan du med fordel være lidt kreativ angående underholdningen, så I får en helt uforglemmelig fest. Du kan eksempelvis køre det helt store spanske tema til festen, hvor du både kan byde dine gæster på lækker vin og sangria, skabe den perfekte siesta-stemning med festligt og spansk pynt samt bede dine gæster komme i en spanskinspireret påklædning.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer