Venues i København

Find og book venue i København

Via filtreringen herunder kan du få et overblik over alle venues i København, som kan facilitere dit event. ønsker du at sende dit event i udbud, kan du udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud fra de steder, som kan efterleve dine krav til et arrangement.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte selskabssteder til et guldbryllup på Fyn

Modtag 3 tilbud


Beskriv dit arrangement

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit arrangement samt, hvad du forventer af et venue i København.

Vi finder de bedste venues i København

Vi matcher din forespørgsel med de tre venues i København, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på dit arrangement

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste venues i København, Imødekommer dine forventninger og krav.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af venue i København

Hvilke omgivelser vil du være i?

Noget af det første du kan overveje, når du er på udkig efter det perfekte venue i København kan være placeringen, og hvilke omgivelser du ønsker at være i. Der er rig mulighed for at afholde et arrangement inde i midten af København K, hvor I er tæt på byliv, og hvor mange gæster har nemt ved at komme til og fra dit venue.
Der også mulighed for at rykke lidt uden for centrum af byen, hvor I vil være i lidt grønnere omgivelser, og hvor det er muligt at tilbringe tid udendørs, uden at der vil være larm og bilos.

Hvor mange personer deltager?

Du kan med fordel overveje, hvor mange deltagere, som skal på gæstelisten . Dette kan være en fordel, da det kan give en idé om præcis hvilket venue du er på udkig efter. Er der tale om et mere intimt arrangement, kan det være give mening at vælge et venue, hvor der kan være en mere hyggelig stemning. En længere gæsteliste giver ofte flere praktiske krav, som skal tages højde for.

Skal dit venue faciliterer mulighed for teambuilding eller aktiviteter?

Er der tale om et større firmaarrangement, ser vi ofte et behov for plads til sjov og aktiviteter. Her skal man overveje, om stedet skal kunne tilbyde nogle særlige rammer, eller om I ønsker et tilbud, hvor dit valgte venue står for netop den del.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer