Eventbutler logo

Book din barnedåbsfest

Find de bedste steder på EventButler

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv din barnedåbsfest

Beskriv hvilke ønsker, krav og behov du ønsker, at stedet skal opfylde for. Det kan være ift. omgivelser, menuen , tidsrum mv.

Vi finder de bedste til at møde jeres krav

Hurtigst muligt gennemgår vi din forespørgsel og finder de tre samarbejdspartnere, som kan tilbyde præcis dét, du søger.

De kontakter dig med deres bud på din barnedåbsfest

Du vil per mail eller per telefon modtage op til tre tilbud fra de udvalgte steder, hvor du selv bestemmer, om et af dem giver god mening for jer.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

Planlæg din barnedåbsfest

Omgivelser til din fest

Det er vigtigt at overveje, om du har nogle særlige ønsker til omgivelserne for jeres barnedåb. Der er altid stor efterspørgsel på steder tæt på naturskønne områder og steder, som tilbyder et sted for børn at lege i nærheden. Hvis du ønsker, at stedet skal være tæt på centrum, tæt på vand eller tæt på et specifikt område, er dette også værd at have med i overvejelserne. 

Ønsker til oppyntning 

Hvis du har et ønske om at pynte op til din barnedåbsfest, kan det være en god ide at vente med at bestille en masse pynt. Først og fremmest kan det spare dig en masse penge ved først at købe pynten, når du har set lokalet og ved, hvad du får brug for. Yderligere er det en god ide at snakke med selve stedet omkring oppyntning. Det kan være, at de selv har noget pynt, du kan bruge eller, at de måske slet ikke tillader det. 

Hvad er prisen på en barnedåbsfest? 

Kuvertpriserne for en barnedåb spænder mellem 89 kr. til 750 kr. I den lave ende har vi en let buffet ud af huset, hvorimod at den dyrere ende af skalaen byder på potionsanrettede gourmet serveringer på en restauration med høj serviceniveau. Det skal samtidig siges, at kuvertprisen for børn oftest er lavere, derfor kan du overveje hvor mange børn, der kommer til jeres barnedåbsfest. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement