Eventbutler logo

Find stedet til jeres bryllup i Roskilde

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv jeres bryllup

Indsend formularen med en beskrivelse af ønsker og forventninger til jeres bryllup i Roskilde. Det kunne f.eks. være krav til menuen eller til omgivelserne.

Vi finder de bedste bud til afholdelse af jeres bryllup

Vi læser din forespørgsel igennem og ringer muligvis med opfølgende spørgsmål. Dernæst søger vi blandt de mange muligheder i roskildeområdet og finder frem til de tre steder, som bedst opfylder jeres ønsker.

De kontakter dig med deres bud på jeres bryllup i Roskilde

Du modtage op til 3 tilbud fra de steder, som kan efterleve jeres krav. Slutteligt skal I tage stilling til, om et af de 3 tilbud som giver mening for jer, at gå videre med. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser før dit bryllup i Roskilde

Har I en foretrukket årstid?

Inden brylluppet er det vigtigt at I overvejer, om I har nogle ønsker i forhold til hvilket tidspunkt på året, som jeres bryllup skal afholdes. I Danmark er det mest populære tidspunkt for bryllupper i sensommeren, i August måned. Fordelene ved at holde et sommerbryllup er, at gæsterne vil have mulighed for, at opholde sig udendørs, hvis de har brug for noget luft. Endvidere vil det være nemt for jer, at få taget bryllupsbilleder i den danske natur. Sommeren har dog også den ulempe, at der bliver holdt mange bryllupper, så mange steder vil være fuld booket, hvilket betyder at der er en risiko for, at I ikke får lige præcis det bryllup, I har drømt om. Fordelene ved et vinterbryllup er, at der er flere steder, som kan være tilgængeligt for jer. Dog vil der ikke være så god mulighed for at gå ud og trække luft. Endvidere kan vinteren i Danmark være mørk og kold, hvilket gør mulighederne for naturskønne bryllupsbilleder mere vanskeligt.

Er der nogle gæster, der har brug for ekstra opmærksomhed?

Når I er ved at finde stedet til jeres bryllup, kan det være en god idé at have i tankerne, om der er nogle af jeres gæster, som har brug for at blive tilgodeset. Det kunne f.eks. være, hvis I ved, at nogle af jeres gæster har gangbesvær, og derfor har brug for, at der er en rampe til rullestol. Yderligere kan det være, at nogle af jeres gæster kræver noget specielt i forhold til menuen, det kunne bl.a. være allergikere, veganere, vegetarer eller børn mv.

Idéer til hvordan I kan forevige jeres bryllup i Roskilde

Brylluppet er for mange en speciel dag, som man gerne vil huske mange år ud i fremtiden. Der er mange muligheder for, at skabe en mindeværdig dag. I kan f.eks. sætte et stort lærred op ved den ene væg, hvor I lægger tuscher og andre tegneremedier. Derved har jeres gæster mulighed for, at lave en hilsen på, som enten kan være i form af en tegning eller noget skrevet. En anden mulighed kunne være, at stille engangskameraer på alle bordene. Billederne kan I senere fremkalde, og sætte i en billedbog, som I altid kan åbne og kigge i. Yderligere kan I også finde diverse apps, som tillader jeres gæster at dele billeder inde på appen. Derved har jeres gæster mulighed for, at forevige festen på deres egen måde.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement