Eventbutler logo

Find og book bryllupslokaler til bryllup i København

Få det største overblik over steder til et bryllup i København

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv jeres ønsker og krav til et bryllup i København

Lav en kort beskrivelse af det perfekte bryllup for jer. Her må I gerne komme ind på hvor det skal afholde, hvor mange gæster I forventer at invitere og om der er behov for særlige faciliteter på stedet. 

Vi finder de bedste bryllupslokaler i København

Vi gennemgår jeres beskrivelse og undersøger hvilke steder i København der kan leve op til jeres krav. Vi kontakter jer eventuelt, hvis der er behov for at få uddybende spørgsmål.

Du modtager op til tre tilbud på et bryllup i København

I løbet af kort tid modtager I op til tre tilbud fra de udvalgte steder i København som kan matche jeres ønsker til et bryllup. Nu er det op jer at vurdere om et af stederne skal danne ramme om jeres bryllup.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om bryllupsfester i København

Størrelsen på et bryllupsbudget afhænger i høj grad af, hvilke ønsker og forventninger man har til dagen. Hos de fleste steder her på EventButler kan en bryllupsfest afholde for et sted imellem ca. 800 – 1200 kr. pr. kuvert. Vi gør dog opmærksom på, at et bryllup både kan arrangeres billigere og dyrere end denne prisramme. Søger du indsigt i hvordan et bryllupsbudget kan strikkes sammen? Så finder du her en guide fra Danske bank der går i dybden med budgetplanlægning. 

Vi har allerede hjulpet flere tusinde tilfredse brudepar med at finde de perfekte bryllupslokaler til et bryllup. Der er ikke to bryllupper der er ens, og det kan derfor være en god idé at danne sig et overblik over hvordan bryllupslokalerne kan opfylde jeres ønsker. Mange vælger at booke et hotel eller en kro, da der er ofte er mulighed for at overnatte på disse lokationer. Skal der ske noget unikt til jeres bryllup? Så kan I overveje nogle anderledes omgivelser om jeres bryllup. Det kan f.eks. ske på et slot, i den frie natur eller i et tidligere fængsel. 

Det kan anbefales, at man på forhånd danner sig et overblik over hvordan de inviterede gæster kommer til og fra bryllupsfesten. Hvis der er gæster der kommer langt fra København, kan det være bekvemt, hvis der er mulighed for at overnatte på stedet. For gæster der kommer fra København, kan det være en god idé at reservere taxier i god tid, så der ikke opstår for meget ventetid ved bryllupsfestens ophør. 

Det er fornuftigt at overveje hvordan bryllupsmenuen skal sammensættes og serveres. Mange af stederne på platformen udbyder i forvejen forplejningspakker til bryllupper. I kan tage stilling til, om der skal være en buffet eller portionsanretninger. Hvis I har særlige ønsker til menuen, kan stederne ofte være behjælpelige med at skræddersy menuen efter jeres ønsker. I kan se de forskellige løsninger på en bryllupsmenu ved at klikke jer ind på det enkelte steds side her på platformen. 

Det varierer fra bryllup til bryllup hvornår brylluppet skal slutte. Mens nogle drømmer om at feste natten lang, synes andre at det er passende hvis festen slutter tidligere. Det er en god idé at have en idé om bryllupsfestens tidsramme på forhånd, da det kan have betydning for mængden af drikkevarer der er behov for. Hvis man ønsker en længerevarende fest, men er bekymret for at drikkevarer kommer til at sprænge budgettet, kan man aftale med stedet gæsterne betaler efter et givent tidspunkt eller budgetgrænse.

Overvejelser til jeres bryllupsfest i København

Skal I holde et bryllup i København? Så får I på EventButler et stort overblik over de mange steder og lokaler til et bryllup i København. Start jeres søgning i oversigten, hvor i kan finde idylliske rammer, steder med mulighed for overnatning og lokaler med plads til dans og fest. Du kan også lade os gøre arbejdet ved at sende en beskrivelse af jeres ønsker til et bryllup i tilbudsformularen. Herefter undersøger vi hvilke steder i København, der bedst kan imødekomme jeres krav. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement