Book en familiefest med overnatning

Få her det største overblik over stederne til en familiefest med overnatning

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud, der matcher dine ønsker & dato - Start her

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv din familiefest med overnatning

Giv en kort beskrivelse af, hvad du ønsker dig til din familiefest med overnatning. eksempelvis dato, omgivelser, pris mv.

2

Vi finder de bedste til at opfylde dine ønsker til festen

Når EventButler har fundet tre passende steder, som matcher dine behov, vil stederne kontakte dig direkte via mail eller telefon.

3

De kontakter dig med deres bud på netop din fest

Ud fra de tre tilbud kan du frit vælge om et af dem matcher dine forventninger til din familiefest med overnatning.

Få 3 tilbud her
Eventbutler intruduktion video
Kun 40 sek
Sådan fungerer Eventbutler

Hvorfor bruge Eventbutler

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

FAQ om familiefester med overnatning

Prisen for at afholde en familiefest med overnatning afhænger af flere forskellige faktorer. Eksempelvis afhænger prisen af antallet af gæster, valg af forplejning, lokation og eventuelle aktiviteter, der skal indgå i arrangementet. Her på platformen er det typisk, at en fest på 8 timer kan afholdes for 500-1200 kr. pr. kuvert. Hvis der ønskes overnatning, kan denne som regel tilkøbes for omkring 600 kr. pr. overnattende gæst.

...

Der er flere mulige steder at afholde en familiefest med overnatning, herunder hoteller med konferencefaciliteter, sommerhuse, lejrskoler, kursuscentre og gårdhoteller. Derudover kan lokale festivalpladser, fritidscentre og selskabslokaler også være en mulighed. Valg af sted afhænger af ens præferencer og budget.

...

Hos EventButler har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at få overblik over dine muligheder for forplejning hos de respektive steder. På vores platform kan du på udbydernes side se præcis, hvilke pakkeløsninger der er til rådighed til netop din fest med overnatning. Størstedelen af vores samarbejdspartnere tilbyder full-service, hvilket i bund og grund betyder, at du ikke skal sørge for noget i løbet af familiefesten. Du kan blive klogere på dine forplejningsmuligheder ved at surfe rundt her på portalen.

...

Hvilke faciliteter der er nødvendige til din familiefest med overnatning, afhænger meget af formålet og den ønskede afvikling af arrangementet. Det er vigtigt at tænke over, om der er nogle særlige forhold, som skal tages hensyn til for enkelte gæster. Dette kan eksempelvis omfatte behov for elevator, handicaptoiletter og lignende. Det kan også dreje sig om faktorer som plads til børn, udearealer, AV-udstyr eller meget andet. Det er essentielt at gøre sig overvejelser som disse, inden man booker et sted.

...

En familiefest i det danske sommervejr kan være svær at overgå. Der kan være mange årsager til, at man gerne vil afholde sin familiefest udendørs. Hos EventButler finder du mange steder, som kan holde en familiefest med overnatning udenfor.

...

Kenneth, partner i Eventbutler

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen Partner i Eventbutler

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark