Find fest- og selskabslokaler i København

Søg blandt steder i København med festlokaler og se deres faciliteter og prispakker

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til selskabslokalet

Beskriv kort dine ønsker til festlokalet i København. Det kan eksempelvis være antal gæster, særlige faciliteter, forplejning eller lignende.

Vi finder de bedste festlokaler i København

Udfra dine ønsker matcher vi dig med de bedste steder i København og omegn, så du finder det perfekte selskabslokale til din fest.

De kontakter dig med bedste deres bud

Du kontaktes herefter af de 3 udvalgte steder med deres bedste bud på et festlokale i København. Så er det op til dig, om du vælger at gå videre med et tilbud.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om fest- og selskabslokaler

Hvis du foretrækker at festen afholdes i et festlokale, som er let tilgængeligt for alle, kan vi anbefale at vælge et sted nær centrum af København. Her er det let og hurtigt at komme til fra hele landet med offentlig transport. Ønsker du derimod et sted, hvor dig og dine gæsterne kan feste til langt ud på natten uden at forstyrre andre, kan du med fordel vælge et sted lidt uden for København. Drømmer du om at afholde en kæmpe fest? Så finder du hoteller og festlokaler her på platformen, der kan tage imod selskaber i alle størrelser. 

Uanset om du skal planlægge en fest for et voksent selskab eller hvor børnene er med, kan underholdning være med til at gøre festen helt særlig. Hvis festen er for voksne, kan man med fordel arrangere nogle aktiviteter som karaoke, charades, livemusik eller leje en standupkomiker. Hvis festen gerne må være skør, kan en temafest med udklædning være det der gør festen uforglemmelig. Er festen for det yngre Er festen derimod for det yngre publikum, kan du med fordel arrangere aktiviteter som ballondans, stoledans, stopdans eller endda leje en tryllekunstner, så børnene får en helt fantastisk fest, der ikke går i glemmebogen.

Har du brug for nogle særlige faciliteter til festen? Det kan være du har planlagt en stoledans for børnene og derfor har brug for et større område til aktiviteten eller et ekstra antal af stole. Såfremt du har planlagt diverse konkurrencer eller underholdning, kan du have brug for mikrofoner, højtalere, skærme eller en scene. Det kan også være, at du brug for et barområde i lokalet eller ønsker et adskilt rum, hvor du kan anrette maden til dig og dine gæster uforstyrret. Du kan blive klogere på hvilke faciliteter og udstyr der stilles til rådighed i lokalet, ved at klikke dig ind på stedets side her på EventButler. 

Vælger du at afholde festen i et lokale på en af de spændende restauranter eller hoteller her på platformen, står stedet typisk for forplejning og service. Du kan se hvilke forplejningspakker der tilbydes ved at klikke dig ind på stedernes side her på pladsformen.  Vælger du derimod at leje et selskabslokale, kan du tage stilling til, hvorvidt I selv vil stå for maden eller sammensætte en menu i samarbejde med en nærliggende restaurant eller cateringfirma i København. Dertil kan du gøre dig nogle overvejelser angående menuens indhold. Hvorvidt du foretrækker flere lette anretninger som eksempelvis tapas eller en større buffet eller portionsanretninger. Såfremt du har en gæst med særlige behov som allergener, veganere, vegetarer eller lignende, bør du gøre kokken særligt opmærksom på dette.

Skal du holde en mindre fest, kan du vælge et lokale på en restaurant, en lille hyggelig café eller cocktail bar, og sørge for afdæmpet belysning og levende lys for at skabe en hyggelig og intim atmosfære.

Find fest- og selskabslokaler i København med EventButler

På EventButler kan vi hurtigt og nemt give dig overblik over de bedste fest- og selskabslokaler i København og omegn, så du finder det helt rigtige lokale til dit arrangement. Udforsk selv mulighederne i oversigten eller anmod om 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker.

Fest- og selskabslokaler i hele Danmark

Find inspiration til festlokaler og selskabslokaler i dit område

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement