Eventbutler logo

Find og book selskabslokale på Frederiksberg

På EventButler får du det største overblik over de bedste festlokaler

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv selskabslokalet på Frederiksberg 

Beskriv dine forventninger til selskabslokalet og hvorvidt der er behov for overnatning. fortæl også hvor mange gæster, der skal deltage i selskabslokalet, samt forventninger til forplejning.

Vi finder de bedste selskabslokaler

På baggrund af dine ønsker og krav sørger vi for at finde de bedste selskabslokaler på Frederiksberg. Vi kontakter dig evt. med opklarende spørgsmål.

Tilbud på tre selskabslokaler

De tre bedste steder med selsskabslokaler på Frederiksberg og omegn kontakter dig med et uforpligtende tilbud. Herefter kan du beslutte, om et af stederne imødekommer dine behov.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ selskabslokaler på Frederiksberg

Prisen på et selskabslokale på Frederiksberg afhænger f.eks. varigheden af arrangementet, valg af forplejning og hvor eksklusive rammerne skal være. Et festarrangementet fra kl. 18 til 02 med selskabslokale, forplejning, drikkevarer ad libitum og service koster typisk imellem 700 kr. og 1200 kr. per kuvert. Søger du en budgetvenlig løsning, kan du leje et lokale uden forplejning. Her betales en samlet pris der typisk spænder imellem 3000 kr. til 10000 kr. afhængig af størrelsen af selskabslokalet. 

Skal I feste til de lyse morgentimer, eller er der gæster som kommer langvejsfra? Så kan vi anbefale at undersøge, om gæster har behov for en overnatningsmulighed. Det kan være bekvemt for gæsterne med et sted, hvor man bare kan indlogere sig på et værelse, når festen er slut. Du kan klikke her for at se hvilke steder på Frederiksberg hvor du kan booke et selskabslokale med overnatning. Hvis du har fundet det perfekte selskabslokale, men overnatning ikke udbydes på stedet, kan det være en god idé at undersøge- samt informere gæsterne om overnatningsmuligheder i Frederiksbergområdet. 

Når man skal stå for et arrangement, er mad ofte centralt for de overvejelser, man går med. Mange steder på EventButler tilbydes full-service, hvor man slipper for alt det praktiske, som er forbundet med forplejning. Ønsker du at skabe en formel setting, kan portionsanretninger fungere godt, fordi man kan blive siddende undervejs i arrangementet og undgå trafik, som kan opstå ved et buffetbord. Vil man bringe hele familie og vennegruppe sammen, så kan en alsidig buffet være det perfekte valg. Det er populært for børn såvel som voksne, da der er mange muligheder, og således er der god sandsynlighed for, at der er noget alle er vilde med. Man kan også vælge et selskabslokale uden forplejning, hvis man selv vil stå for maden. Det er f.eks. en god idé, hvis det er meningen at alle gæster skal tage en ret med, eller hvis man ønsker at medbringe maden udefra eller fra eget køkken.

Planlægger man at afholde årets fest, skal der selvfølgelig underholdning på programmet. Interaktiv underholdning som "gæt og grimasser" kan efterlade selskabet i grinekramper, og blive det indslag som festen huskes for. Foretrækker man i stedet at overlade underholdningen til en professional? Så kan det være en god idé at starte aftenen med en standupkomiker. Det sænker gæsternes barriere, og sikrer et samtalegrundlag resten af aftenen. 

Find det ideelle selskabslokale på Frederiksberg med EventButler

Planlægger du et arrangement, men mangler at finde et selskabslokale på Frederiksberg? Start din søgning i oversigten hvor du får overblik over selskabslokaler i hele Danmark. Kan du ikke finde det du leder efter? Så beskriv det ideelle selskabslokale i tilbudsformularen. I løbet af få dage modtager du op til tre tilbud direkte fra steder på Frederiksberg med selskabslokaler.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement