Eventbutler logo

Find kursus- og konferencecenter i Kolding 

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dit kursus eller konference

Giv en kort beskrivelse af dine kriterier og ønsker for dit kursus i Kolding. Du kan bl.a. nævne ønsker til forplejning, teknisk setup, omgivelser mv.

Vi finder de bedste steder i Kolding

Vi gennemgår grundigt din beskrivelse, og finder de tre bedste kursuscentre i Kolding, som lever op til dine standarder.

De kontakter dig med deres tilbud

Herefter bliver du kontaktet via mail eller telefon af de tre kursussteder, hvorefter du selv vælger, hvilket af tilbuddene du vil benytte dig af. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Valg af konference og kursuscenter i Kolding

Hvor stort et kursuscenter har jeg behov for? 

Nogle kursuscentre rummer få lokaler, mens der for de fleste kursuscentre i Kolding er flere lokaler til rådighed. Alt efter hvor mange kurser, der skal forløbe ad gangen, kan der være forskellige behov i forhold til antal lokaler, som der er brug for. Dernæst kan man overveje, hvor mange kursister der skal være i alt i kursuscentret, så man også finder det kursuscenter, som passer til antallet af gæster. 

Hvad ønskes der for lokationen af kursuscentret i Kolding? 

Der er både kursuscentre inde i Kolding, men også rigtig mange gode steder lidt udenfor Kolding. Der er fordele og ulemper tilknyttet begge løsninger. Forventes det at mange af kursisterne kommer med bus eller tog, kan det overvejes, om man skal gøre det overskueligt for dem, og finde et kursuscenter med gode transportmuligheder i nærheden. Ankommer kursisterne selv i bil, kan det også være behageligt at ligge det i udkanten af Kolding, hvor der blandt andet kan være bedre parkeringsmuligheder og rolige omgivelser. 

Hvor store lokaler skal der bruges? 

Om holdene er med få eller mange deltagere, kan også have betydning for, hvad størrelse kursuslokaler, der er brug for. Lokalerne kan både føles for store men også for små. Derfor er det vigtigt at finde et kursuscenter i Kolding, hvor også størrelsen på lokalerne passer. 

Skal kursisterne tilbydes overnatningsmuligheder? 

Nogle kursuscentre tilbyder overnatning, og andre gør ikke. Ønskes der derfor overnatning til kurset, kan det være fordelagtigt, at kursuscentret har mulighed for overnattende gæster. Hvis ikke, så kan man overveje at finde et hotel, kro, hostel el.lign, som ligger i nærheden, eller med gode transportmuligheder dertil. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement