Eventbutler logo

Find og book kursuscenter i Jylland

Hos EventButler får du det største overblik over kursuscentre i Danmark

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til et kursuscenter i Jylland

Beskriv dine ønsker og krav til kursuscentret i Jylland. Herunder hvor mange der skal være plads til, hvor i Jylland kurset skal foregå og om der skal være særlige faciliteter på stedet.

Vi finder de bedste kursuscentre

På baggrund af din beskrivelse finder vi de tre kursuscentre som bedst kan imødekomme dine forventninger.

Du modtager tilbud på et kursuscenter i Jylland

Du kontaktes  med op til tre tilbud direkte fra kursuscentrene. Nu kan du tage stilling til om du ønsker at gå videre med et af tilbuddene. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

FAQ om kursuscentre i Jylland

I Jylland finder du et stort udvalg af kursuscentre, hoteller og restauranter, hvor du kan afholde et kursus. Når du skal finde de rette rammer, er det først og fremmest relevant, at der er tilstrækkelig med plads til deltagerne, samt de aktiviteter der skal foregå. På et kursuscenter kan der som regel afholdes kurser i alle størrelser, da der er et stort og varieret udvalg af lokaler som mødelokaler, sale og auditorier. Hvis du afholder et mindre kursus, kan du også vælge en restaurant, hvilket er oplagt hvis du ønsker en mere afslappet og uformel atmosfære.

Forplejning har meget at sige, når man skal afholde et mindeværdigt kursus. På EventButler tilbyder kursuscentrene forplejningspakker, der indeholder mad og drikkevarer, der passer til kursets varighed. Til kortere kurser er det typisk drikkevarer, snacks og evt. en let anretning, mens der til heldagskurser serveres komplette anretninger til måltiderne. Forplejningspakkerne varierer fra sted til sted, og det kan derfor anbefales at udforske mulighederne ved at klikke dig ind på det enkelte kursuscenters forplejningspakker. 

Der kan være flere grunde til, at en overnatningsmulighed på stedet er belejligt for kursisterne. Foregår kurset over flere dage, er det oplagt med et overnatningstilbud, så gæsterne slipper for at skulle fokusere på transport eller booking af et hotel i nærheden. Dette er særlig relevant, hvis man forventer, at der kommer udenlandske gæster. På de fleste kursuscentre kan man overnatte samme sted som kursus foregår. Klik her for at se kursuscentre med en overnatningsmulighed. 

Kursister og de aktiviteter der skal foregå på kurset, kan stille særlige krav til faciliteterne på stedet. Hvis der f.eks. kommer gæster med gangbesvær, kan det være rart med et kursuscenter, der er handicapvenligt. Planlægger du, at der skal være sportslige aktiviteter eller fysiske øvelser som f.eks. fodbold eller yoga, kan det være relevant med et kursuscenter med adgang til et udendørsareal

Med EventButler er det hurtigt og nemt at finde det rette kursuscenter

Skal du afholde et kursus, men mangler at finde de rette rammer? Så får du på EventButler overblik over de mange de mange muligheder. Du kan starte din egen søgning i oversigten, hvor du igennem filterfunktionen kan få vist de kursuscentre, som passer til dine behov. Finder du ikke det du søger? Så indsend en beskrivelse af dit ønskede kursuscenter i tilbudsformularen og modtag i løbet kort tid op til tre tilbud der matcher din beskrivelse.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement