Eventbutler logo

Find og book bryllupslokationer

Søg efter steder til et bryllup i hele landet

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv den ideelle bryllupslokation

Forklar kort hvilke tanker I gør jer om stedet hvor brylluppet skal afholdes. Her kan I oplyse hvor mange gæster der deltager, præferencer til omgivelserne samt om der skal mulighed for at overnatte på stedet.

Vi finder de bedste bud til jer

Vi finder de bryllupslokationer, der bedst kan imødekomme jeres behov. Vi kontakter jer eventuelt med opfølgende spørgsmål. 

I kontaktes af de udvalgte bryllupslokationer

De udvalgte steder fremsender tilbud direkte til jer. Nu er op til jer at tage stilling til, om I ønsker at gå videre med et af tilbuddene. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ omkring bryllupslokationer

Prisen på bryllupslokationer er svingene afhængig af, hvor i landet stedet ligger samt hvilke rammer og omgivelser stedet tilbyder. Skal brylluppet holdes centralt i en af de større danske byer, kan man ofte forvente et budget på min. 900 kr. pr. kuvert. Vil I gerne ud i landlige omgivelser eller i de mindre byer, er det nogle steder muligt at leje et billigt lokale og stå for resten selv, eller få et full-service arrangement fra ca. 700 pr. kuvert. 

Typisk er det aktuelt med en overnatningsmulighed på stedet, hvis der kommer gæster til brylluppet, der ikke er bosiddende i nærheden. Klik her og se hvor I kan afholde et bryllup med mulighed for at gæsterne kan overnatte. 

De fleste brudepar har meget konkrete ønsker, når det kommer til lokationen for deres bryllup. Hvis brylluppet skal foregå i sommerperioden, søger mange en smuk natur på stedet. Mange forbinder det med et sted uden for byen, men vi har også steder centralt i de større byer, der kan tilbyde både gårdhave miljø og tagterrasse med meget smukke og idylliske omgivelser.

Der er tradition for en særpræget transport fra kirken til bryllupsfesten. Når det kommer til bryllupskørsel, vælger mange et romantisk køretøj som f.eks. en bil af ældre model. Søger I en kreativ løsning, kan I overveje, om det skal være iform af en hestevogn eller en cykeltaxi. Det vigtigste i valget af transportmiddel, er at det repræsenterer hvem I er. 

Find den perfekte bryllupslokationen med EventButler

Her på platformen kan i hurtigt få et overblik over de bedste bryllupslokationer i Danmark. Begynd søgningen i oversigten, hvor I finder de mest fantastiske steder til et ethvert behov. I har også mulighed for at sende en beskrivelse af stedet I drømmer om i tilbudsformularen, og derefter modtage op til tre tilbud der imødekommer jeres behov. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement