Eventbutler logo

Find og book festlokaler i Herning

Søg blandt 600+ steder

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til din fest

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit festlokale i Herning. Det kunne bl.a. være krav til udstyr, område eller plads.

Vi finder de bedste festlokaler i Herning

Vi matcher din forespørgsel med de festlokaler i Herning, som bedst kan imødekomme dine præferencer

De kontakter dig med deres bud på din fest

Afslutningsvist modtager du op til 3 tilbud fra de steder, som har festlokaler i Herning, der lever op til dine krav.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om festlokaler i Herning

Når du skal leje et festlokale er der mange ting som spiller en rolle i forhold til den endelige pris. Størrelsen, beliggenhed, antallet af gæster eller eventuelle ekstra tjenesteydelser. Vi estimerer at du kan få et aftenarrangement, i Herning, med forplejning til en pris mellem 500 og 1200kr. pr. person.

Har du gæster, som kommer langt væk fra, eller skal festlokalet være i gang til ud på de sene timer, kan det være en god idé at tilbyde overnatning. Dette er med til at sikre, at dine gæster ikke skal køre tidligt eller trætte hjem. At der er styr på logi, kan hjælpe dine gæster med at slappe mere af og nyde begivenhederne til fulde. Hvis de inviterede derimod, kommer fra eller omkring Herning behøves overnatning ikke at være en mulighed. I Herning tilbyder alle vores samarbejdspartnere overnatning.

Hvis du leder efter det helt rigtige festlokale i Herning, kan du med fordel overveje, om du har nogle særlige ønsker og krav. Dette kunne f.eks. være hvis du har planlagt underholdning, hvor der kan være brug for bl.a. mikrofon, højtaler eller sceneområde mv. Yderligere kan du også overveje, om der skal serveres drinks for dine gæster, hvortil det ville være optimalt at have et barområde, evt. med en bartender. Alt information omkring de specifikke udbydere kan findes på deres sider her på platformen. 

Under søgningen af det rigtige festlokale i Herning, er der flere overvejelser du skal gøre dig i forhold til placeringen. Det er muligt for dig at finde festlokaler, som er placeret inde i centrum af Herning, hvor I er tæt på byliv og livlige omgivelser. Det er dog også muligt at finde festlokaler som er placeret uden for byen, hvor der er store arealer, som kan opfordre til udendørs aktiviteter.

Hos EventButler kan du nemt og hurtigt se, hvad vores samarbejdspartnere tilbyder af mad, drikke og forfriskninger. En forplejningspakke er i bund og grund en pakkeløsning som indeholder de tidligere nævnte provianter. Hvis du klikker ind på en udbyders side her på platformen, kan du se præcist hvad der indgår i deres pakker. 

Book dit festlokale her og nu

Her på siden har du muligheden for at finde de festlokaler i Herning, som lever op til dine krav. Du kan via filtreringen herover starte din egen søgning, samt læse mere om de enkelte steder. Hvis du har brug forhjælp, kan du også klikke her og se vores tilbudsformular, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud baseret på din beskrivelse.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement