Find festlokaler i Kolding

Søg blandt stederne i Kolding og find de rette festlokaler til din fest

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv hvilke rammer du ønsker for din fest 

Udfyld formularen og giv en kort og præcis beskrivelse, af dine ønsker samt forventninger til festlokalet i Kolding. 

Vi finder de bedste festlokaler i Kolding 

Vi undersøger mulighederne i Kolding og finder 3 festlokaler, som lever op til netop dine behov og forventninger. 

Du får tilbudt op til 3 festlokaler, som matcher dine ønsker 

Du modtager dine tilbud på festlokaler, som alle imødekommer dine ønsker og tilbyder de rette rammer, for din fest. Du bestemmer selv, hvilket tilbud, du vil takke ja til.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om leje af festlokaler i Kolding

Der er flere forskellige faktorer som har en rolle i forhold til bookningen af dit festlokale. Eventuel forplejning, antal gæster, festens varighed m.m. Typisk kan man leje et lokale uden forplejning for 2000-5000 kr. Hvis du er interesseret i fuld forplejning, koster det typisk 400-1000kr pr. kuvert.

Hos EventButler finder du nemt overskuelige pakkeløsninger til dit arrangement. Pakkerne består af den specifikke udbyders udbud af ”forplejning.” Det består af hvordan dit selskab og dig skal serviceres under selve arrangementet. Det kan være en 3-retters menu, brunch, buffet, ad libitum drikkevare og meget mere. Hvis du klikker ind på et interessant steds side her på platformen, finder du nemt deres udbud af forplejningspakker til dit festselskab. 

Det er ikke nødvendigt med overnatning hvis dine gæster er fra Kolding eller omegn, derimod hvis de kommer langvejsfra, kan det være en god idé at have det som en mulighed. Har du vilde planer om en stor fest, som varer hen på natten, kan gæsterne slå sig mere løs, da de ikke skal sørge for transport hjem. Klik her for at se steder, som også tilbyder overnatning i Kolding.

Det kan være en god idé at overveje om der er nogen specifikke krav som festlokalet skal overholde for at du får den oplevelse du gerne vil have. Det kan være ting som udendørsaktiviteter, gratis parkering eller tæt på natteliv hvis man skal slutte af med en bytur. 

Det anbefales at overveje om du skal bruge noget specifikt udstyr i forbindelse med din fest. Skal du holde tale for mange mennesker skal du måske bruge en projekter, mikrofoner eller højtalere. Er der nogen form for underholdning eller dans, kræver det også mere plads. Generelt set, har lokalerne de faciliteter som du har brug for.

Kolding er Danmarks syvende største by og har masser af byde på. I Kolding kan du tage en tur på stranden, opleve den geografiske have eller prøve kræfter med golf. Når man er i Kolding, skal man næsten forbi Christiansfeld som ligger på UNESCO's verdensarvsliste. En unik oplevelse spækket med historie og god stemning. Kolding er kendt for deres design og arkitektur. 

Book det perfekte lokale til din fest

Find og book dit festlokale i Kolding ved at starte din søgning og se specifikationer, billeder og priser fra de forskellige festlokaler. 

Fest- og selskabslokaler i hele Danmark

Find inspiration til festlokaler og selskabslokaler i dit område

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement