Find og book selskabslokaler i Aarhus

Søg her og få det største overblik over festlokaler i og omkring Aarhus

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dit arrangement samt forventninger til festlokalet

Forklar hvilke ønsker og krav du har til stedet hvor arrangementet skal foregå. Her kan du komme ind på hvilke aktiviteter der skal foregå, hvor mange der deltager, hvor i Aarhus samt arrangementet skal afholdes.  

Vi finder de bedste selskabslokaler i Århus

På baggrund af din forespørgsel undersøger vi hvilke tre steder med selskabslokaler, der bedst kan imødekomme dine præferencer. 

Du modtager op til tre tilbud på et selskabslokale 

Gratis og uforpligtende modtager du nu op til tre uforpligtende tilbud på festlokaler i Aarhus. Nu kan du frit vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ omkring selskabslokaler i Aarhus

Prisen på selskabslokale varierer meget på baggrund af faktorer som placering, varighed af arrangement samt om der skal være forplejning. For et aftenarrangement i Aarhus inkl. menu og drikke spænder prisen typisk imellem 500-1300 kr. Hvis man lejer et lokale uden forplejning, kan man de fleste steder forvente en pris imellem 2000-10000 kr. afhængig af størrelsen på lokalet.

Når du skal finde et selskabslokale i Aarhus, er det centralt at overveje, om forplejning skal inkluderes. På restauranter og hoteller er der typisk tale om et full-service oplevelse, der inkluderer menu og drikkevarer, og hvor I samtidig slipper for diverse praktiske opgaver. Søger du en billig løsning? Så kan vi anbefale at leje et lokale uden forplejning i Aarhus. Her kan du dog vælge at lette arbejdet ved at bestilling catering ude fra og evt. også leje personale.

Når man vælger imellem selskabslokaler i Aarhus, kan placeringen have meget at sige. I Aarhus midtby befinder I jer midten af et levende byliv, der er fyldt med spændende restauranter, barer og natklubber. Det er samtidig let tilgængeligt for gæster der ankommer med offentlig transport, da der går tog og busser fra hele landet til byen. Vælger man derimod et selskabslokale i uden for Aarhus C, er der flere steder med store udendørsarealer, samtidig med at er prisniveauet generelt er lavere.

Når man skal vurdere hvilket udstyr, der kan blive behov for, er det er en god idé at danne sig et overblik over, hvordan man forventer festen skal forløbe. Her kan du overveje, om der er aktiviteter eller underholdning der stiller særlige krav til udstyr eller faciliteter på stedet. Det kan f.eks. være, at der til festen skal danses, og der derfor skal være højtaleranlæg på stedet. 

Brug EventButler til at finde det perfekte fest- og selskabslokale i Århus

Står du og leder efter de helt rigtige fest- og selskabslokaler i Arhus, så har du her på siden mulighed for at få det fulde overblik over de bedste festlokaler. Du kan starte din søgning i oversigten, hvor du kan se og læse meget mere om de forskellige selskabslokaler. Foretrækker du at modtage 3 tilbud fra steder med selskabslokaler, kan du beskrive selskabslokalet som du søger i tilbudsformularen.

Fest- og selskabslokaler i hele Danmark

Find inspiration til festlokaler og selskabslokaler i dit område

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement