Eventbutler logo

Find fest- og selskabslokaler i Århus

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dit arrangement samt forventninger til festlokalet

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit arrangement samt, hvad du forventer af festlokalerne.

Vi finder de bedste selskabslokaler i Århus

Vi matcher din forespørgsel med op til 3 selskabslokaler, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på dit selskab

Herefter modtager du op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste festlokaler i Århus, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Valg af det rigtige fest- og selskabslokale i Århus

Restauration eller lokaleleje?

Når du skal finde et selskabslokale i Århus, er der mange overvejelser du kan gøre dig, før du tager den endelige beslutning. Du kan med fordel overveje, om du har lyst til, at stå for mad og drikken selv, eller om du har brug for hjælp til dette. Såfremt du gerne vil være fri for, at stå for forplejningen selv, kan du med fordel overveje at finde en restauration. Der er mange muligheder for, at finde restaurationer´. Det kunne bl.a. være restauranter, hoteller eller kroer mv. Disse steder giver en fuldservice oplevelser, hvor man selv er fri for diverse opgaver i løbet af arrangementet. Vælger du at spare nogle penge og stå med afholdelsen selv, kan du leje et selskabslokale med adgang til køkken. Her kan du dog vælge at lette arbejdet ved at bestilling catering ude fra og evt. også leje personale.

I hvilke omgivelser skal festlokalet i Århus være placeret?

Såfremt du leder efter det rigtige selskabslokale i Århus, er der flere overvejelser du skal gøre dig i forhold til placeringen. Det er muligt, at finde lokaler, som er placeret i midten af Århus, hvor I er tæt på byliv, og steder hvor I har mulighed for, at lade festen fortsætte efter sluttidspunktet. Yderligere er det også muligt, at finde selskabslokaler som er placeret udenfor Århus C, hvor der er åbne omgivelser, hvilket kan invitere til udendørs aktivitet, hvilket f.eks. kunne være gåture, lege eller spil mv. Du kan også overveje, om du skal finde festlokaler, hvor det er muligt for dine gæster at overnatte, hvad end det er på stedet, eller om du skal finde festlokaler hvor overnatningen er inden for kort afstand.

Har du brug for udstyr i festlokalet?

Hvis du står og skal leje et selskabslokale, kan du med fordel overveje, om der er noget ekstraordinært, som du har brug for. Dette kunne f.eks. være, en form for underholdning, hvor der kan være brug for bl.a. mikrofon, højtaler eller sceneområde mv. Yderligere kan det også være, at du har brug for, at der er plads til et barområde, hvis du har planlagt, at I skal have forskellige drinks i løbet af aftenen.

Fest- og selskabslokaler i hele Danmark

Find inspiration til festlokaler og selskabslokaler i dit område

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement