Find selskabslokaler i Odense

Søg her og få det største overblik over festlokaler i og omkring Odense

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine krav til selskabslokalet

Giv en beskrivelse af dine forventninger til selskabslokalet. Her kan du komme ind på dine ønsker til placering, forplejning og lokalets omgivelser. 

Vi finder de bedste festlokaler til opgaven

Vi matcher din forespørgsel med op til 3 selskabslokaler i Odense, som bedst kan efterleve dine krav.

De kontakter dig med deres bud på din fest

Slutteligt vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de udvalgte festlokaler i Odense, hvor du selv vælger, om et af tilbuddene virker interessant for dig.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om selskabslokaler i Odense

Odense er en alsidig by, der byder på mange interessante oplevelsesmuligheder. Hos EventButler kan vi anbefale et visit til Odense Zoo, hvor gæsterne kan møde mange spændende- og eksotiske dyr fra hele verden. Skal festen krydres med en kulturel oplevelse? Læg et besøg forbi H.C. Andersens hus og bliv klogere på hvordan den verdensberømte forfatter skrev de velkendte eventyrer. 

For mange fester kan selskabslokalet placering være af stor betydning. Forventer du, at der kommer mange gæster med offentlig transport? Så kan du overveje, om selskabslokalet skal være placeret i nærheden af Odense banegård. Gæsterne kan med togforbindelse komme direkte til Odense fra hele Danmark. Det kan også være, at naturprægede omgivelser er vigtigt for din fest. I så fald, kan vi anbefale at søge efter et selskabslokale i udkanten af Odense.

Du kan overveje, om der skal være aktiviteter til festen, som stiller særlige krav til lokalet. Skal der være optrædener til festen? Så kan det være en fordel, hvis der i lokalet er et sceneområde, højtaler og mikrofon. Hvis du planlægger en sommerfest, kan det det være relevant med adgang til et terrassemiljø, så festen kan trækkes udenfor, hvis det skulle blive godt vejr. I oversigten kan du filtrere din søgning efter selskabslokaler, så du kun får vist steder med de faciliteter som du ønsker. 

Når du skal arrangere fest, er det en god idé at overveje hvilken forplejning, der skal serveres til gæsterne. En populær løsning er en buffet, så gæsterne har mulighed for at prøve mange forskellige retter. Alternativt kan du vælge en portionsanrettet menu, hvilket giver festen et mere eksklusivt præg. På EventButler kan du blive klogere på hvilken forplejning, der tilbydes det enkelte sted ved at besøge deres side her på EventButler.

Find selskabslokalet du leder efter med EventButler

Skal du planlægge en fest, men mangler at finde et selskabslokale? Start din søgning i oversigten, hvor du kan igennem filtreringsfunktion kan finde præcis festlokale du leder efter. Det er også muligt at sende en beskrivelse af stedet du søger i tilbudsformularen og få tilsendt op til tre tilbud der matcher dine ønsker.  

Fest- og selskabslokaler i hele Danmark

Find inspiration til festlokaler og selskabslokaler i dit område

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement