Eventbutler logo

Find og book festlokale på Fyn

Hos EventButler får du det største overblik over selskabslokaler

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til et festlokale på Fyn

Indiker her dine krav og forventninger til festlokalet. Du må gerne komme ind på antallet af gæster til festen, præferencer til menuen og særlige krav til facilliteter på stedet.

Vi finder de bedste selskabslokaler på Fyn

På baggrund af din beskrivelse finder vi op til tre steder på Fyn, der har de selskabslokaler, som du søger.

Du modtager op til tre tilbud fra stederne

De tre udvalgte steder som bedst kan imødekomme jeres krav, kontakter dig direkte med et tilbud. Nu er det op til dig at vurdere, om du ønsker at acceptere et af tilbuddene. 

 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om selskabslokaler på Fyn

Prisen på et festarrangement spænder bredt og afhænger blandt andet af omfanget af forplejning, varighed og antallet af gæster. Et aftenarrangement i et festlokale fra 18-02 inkl. forplejning vil som regel koste et sted imellem 700-1200 kr. per kuvert. Ønsker du en billigere løsning, kan man vælge at booke lokale uden forplejning  

Mange af stederne med selskabslokaler tilbyder forplejningstilbud der inkluderer menu, drikkevarer og evt. overnatning. Forplejningspakkerne varierer fra sted til sted, men tager udgangspunkt i arrangementets varighed. Du kan se hvilke forplejningspakker der tilbydes det enkelte sted ved at besøge deres side her på EventButler.

Der skal ikke så meget til for at gøre en fest helt særlig f.eks. ved at pynte op i lokalet eller belysning. Skal festen have en hyggelig atmosfære, kan du overveje, om der skal være dæmpet belysning og i stedet bruge levende lys til at oplyse lokalet. Hvis du søger et sted til et brag af en fest, kan vi anbefale at vælge et større selskabslokale evt. på et hotel hvor der er plads til at gæsterne kan danse uden det rummet føles trængt. 

Du har mange muligheder når det kommer til at strukturere en fest. Hvis du ønsker at planlægge en uforglemmelig fest, er det først og fremmest relevant at forholde dig til hvem der deltager i festen. Er der tale om en firmafest? I så fald er det oplagt at kombinere en fest om aftenen med teambuilding forinden. Med teambuilding aktiviteter skabes der gode betingelser for en festlig aften, hvor kollegaernes kan nyde hinandens nærvær. Er der i stedet tale om en fest i privat regi? Så kan indbydende- og uformelle aktiviteter være en god løsning. Her kan vi anbefale at afholde quiz omkring deltagerne, leje en Photo Booth fra Myselfie eller trække festens deltagere udenfor til en omgang fodbold eller rundbold. 

Brug EventButler til at finde det selskabslokale du leder efter

Hvis du er på udkig efter et fest- og selskabslokale på Fyn, så får du via EventButler det store overblik. Start din søgning med det samme i oversigten, hvor du kan udforske mere end 600 selskabslokaler i hele Danmark. Ønsker du personlig betjening? Så send en beskrivelse af det ideelle festlokale til din fest i tilbudsformularen, og modtag i løbet af et par dage op til tre matchende tilbud. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement