Eventbutler logo

Find dit kursuscenter i Køge

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dit kursus

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit kursus samt, hvad du forventer af kursuscenteret.

Vi finder de bedste til opgaven

Vi matcher din forespørgsel med de tre kursuscentre, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på dit kursuscenter i Køge

Du vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste kursuscentre i Køgeområdet, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening til jeres arrangement.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser ved valg af et kursuscenter i Køge

Hvad ønskes der af kursuscentret? 

Måske kræver dit arrangement nogle særlige faciliteter. Det kan være, du skal holde et længerevarende kursus eller konference, som kræver adgang til flere lokaler på samme tid eller særlige faciliteter i rummet. Hertil kan du vælge et kursuscenter, som typisk har fleksible lokaler, som kan indstilles efter dine ønsker. Måske skal du derimod holde et uformelt og afslappet kursus, hvor der skal være adgang til en loungebar eller en hyggelig restaurant for dig og dine gæster, når kurset er ovre. Du kan også have brug for et større tomt areal, i så fald du har arrangeret teambuilding øvelser, en workshop, et foredrag eller lignende. Disse forskellige behov vil give god mening at nævne, når du tager dialog til de forskellige steder.

Ønsker der specielle omgivelser?

Det kan have væsentlig betydning for et kursus, hvilke omgivelser kursuscentret er placeret i. Afvikles kurset over knapt så mange timer, har omgivelserne måske ikke meget at sige, men afvikles det over flere dage, kan det være vigtigt, for dine kursister, at de har mulighed, for at trække luft i de omkringliggende udearealer.

Skal der tilbydes overnatning?

Til et længerevarende kursus kan du med fordel overveje, om dine deltagere skal tilbydes overnatning. Såfremt du ønsker at tilbyde overnatning, er det vigtigt at du har et overblik, over de deltagere som kommer. Det er vigtigt at vide hvor mange der deltager, så du har en mulighed for, at finde et kursuscenter i Køge, som har mulighed for at rumme jer alle. Slutteligt kan det være relevant for dig at vide, om dine deltagere primært vil have brug for, at der tilbydes enkelt- eller dobbeltværelser.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement