Find et kursuslokale

Søg blandt de bedste kursuslokaler i Danmark og se deres faciliteter og prispakker

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dit kursus og forventninger til kursuslokalet

Udfyld vores tilbudsformular med en beskrivelse af dit kursus samt de krav du har til kursusstedet.

Vi finder de bedste kursussteder

Vi undersøger markedet og finde de kursussteder, som tilbyder de kursuslokaler og faciliteter, der passer til din beskrivelse.

Du modtager tilbud fra de udvalgte kursussteder

Herefter vil du modtage tilbud fra de udvalgte steder, hvorefter du frit vælger, hvilket af tilbuddene, du ønsker at takke ja til.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ til booking af kursuslokaler

Det er forskelligt, hvad der er brug for, når man søger efter kursuslokaler. Nogle kurser foregår udelukkende siddende, hvor der mest af alt er brug for gode sidde -og bordpladser. Til andre kurser er aktivitetsniveauet højere, hvortil der også er behov for mere gulvplads. Derudover har selve deltagerantallet naturligvis også en betydning for, hvor stort et kursuslokale, der er brug for. Det er på det enkelte kursussteds side oplyst, hvor mange deltagere der ca. er plads til. 

 

Når du skal beslutte,om der skal bestilles forplejning, bør du tage stilling til kursets længde samt om det forløber over et måltid. Hvis et kursus forløber fra 10.00 til 14.00, kan det være af stor værdi hvis der tilbydes en frokost. De fleste hoteller, kroer og kursuscentre har en restaurant eller madordning, som gør det muligt at bestille forplejning. Hvis du foretrækker at gæsterne selv skal stå for mad og drikke, kan du på platformen sortere din søgning, så du kan får vist lokaler uden forplejning.

På EventButler finder du typisk forplejning som en del af en pakkeløsning, når du bestiller kurset. Med en pakkeløsning bliver der sørget for dig og gæsterne med alt det nødvendige mad og drikke i måltidspauser og undervejs i kurset. Pakkerne har en kuvertpris og indeholder forplejning af forskellige variant med servering i forskellige intervaller. 

Mange kursussteder stiller både sceneområde, højtalere, mikrofoner, projektor og meget andet til rådighed. Afhængig af om I bliver mange eller få til kurset, kan behovene være forskellige. Til et kursus med mange kursister kan det være behageligt for den, som afholder kurset, at der er mikrofon og højttalere. På den måde er man sikker på, at alle kan høre taleren ordentligt. Til andre kurser er det måske vigtigere, at der kan blive vist noget på en projektor. Derfor er det væsentlig at overveje, hvilke redskaber i kursuslokalet der kræves for at kurset bliver en stor succes.

Det er relevant at forholde sig til, om man ønsker, at kurset skal foregå i en af større byer eller i landlige omgivelser. Hvis man ønsker, at kursisterne har en kort rejsetid, er det nærliggende at afholde kurset i den by, man forventer, kursisterne er bosiddende i. I de fleste større danske byer vil man i øvrigt opleve, at der er effektiv offentlig transport, som gør det nemt for kursisterne at komme frem og tilbage. Vælger man i stedet et kursuslokale i landlige omgivelser, kan man nyde et mere afslappet miljø, hvilket f.eks. er passende hvis der afholdes et kursus med fokus på sundhed eller mindfulness.

Find et kursuslokale der kan danne ramme om dit kursus

Hos EventButler giver vi overblik over markedet for kursussteder og kursuslokaler. Du kan benytte filtreringen herover, som kan vise en oversigt de kursuslokaler, der matcher dit behov. Du kan også udfylde tilbudsformularen, hvor du beskriver hvilke behov, du har til et kursuslokale. Herefter henter vi op til 3 tilbud, som passer på dine behov.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement