Eventbutler logo

Find og book kursuslokaler i København

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til kursuslokalerne i København

Beskriv kort dine ønsker til kursuslokalerne i København. Det kan eksempelvis være antal gæster, forplejning, placering eller lignende.

Vi finder kun de bedste kursuslokaler i København og omegn

På baggrund af dine ønsker matcher vi dig med de bedste muligheder for kursuslokaler i København og omegn, så du finder det helt rette sted for dit kursus.

De kontakter dig med deres bedste bud på dit kursus

Du kontaktes af 3 udvalgte kursussteder med deres bedste tilbud på kursuslokaler i København. Så er det op til dig, hvilket sted du vælger.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Valg af kursuslokaler i København

Kursuslokalets placering

Har du gjort dig nogle særlige overvejelser om, hvor kursuslokalet skal være placeret? Måske foretrækker du, at kursuslokalet befinder sig i hjertet af København, nær Københavns Hovedbanegård eller nær diverse metrostationer. Såfremt det er situationen, kan du med fordel undersøge stedets parkeringsmuligheder. Jo tættere du kommer på København, jo vanskeligere og dyrere bliver det at finde parkeringsmuligheder for dine deltagere. Du kan derfor eventuelt finde et kursuslokale, som tilbyder gratis parkering muligheder med i prisen, eller vælge et kursuslokale med gode og gratis parkeringsmuligheder i nærheden. Det kan også være, du foretrækker at finde et kursuslokale lidt væk fra København og i stedet lidt tættere på de naturgrønne omgivelser, som I kan nyde, når I skal ud og have lidt frisk luft. Her ville det være en god idé at vælge et sted, som er let tilgængeligt med offentlige transportmidler, såfremt du forventer dine deltagere ankommer via disse.

Kursuslokaler med forplejning

Såfremt du ønsker forplejning i forbindelse med dit kursuslokale i København, tilbyder de fleste kursussteder løsninger i form af diverse mødepakker. Alt afhængigt af, hvor længe kurset skal strække sig over, findes der forskellige pakkeløsninger, som passer til den ønskede varighed. Hvis der er tale om et forholdsvist kort møde, kan du eksempelvis vælge en halvdagspakke, som typisk inkluderer isvand, kaffe, frugt og frokost eller den simple mødepakke med isvand, kaffe og frugt. Er der derimod tale om et længerevarende møde, kan du eksempelvis vælge en heldagspakke, som typisk inkluderer isvand, frugt, kaffe, frokost og middag.

Kursuslokalets faciliteter

De fleste kursuslokaler består af fleksible lokaler, som nemt kan indrettes efter mange forskellige formål gennem forskellige opstillinger af borde, stole eller teknisk udstyr. Dertil kan du overveje, hvorvidt du får brug for noget særligt udstyr som eksempelvis en projekter, en scene, en mikrofon, særligt belysning eller lignende. Overvej også, hvorvidt du måske får brug for mere end ét lokale og hvor mange deltagere lokalet skal kunne rumme.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement