Eventbutler logo

Find og book kursuslokaler i København

Søg blandt mere end 600 kursuslokaler i hele Danmark

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til kursuslokalerne i København

Beskriv kort dine ønsker til kursuslokalerne i København. Det kan eksempelvis være antal gæster, forplejning, placering eller lignende.

Vi finder kun de bedste kursuslokaler i København og omegn

På baggrund af dine ønsker matcher vi dig med de bedste muligheder for kursuslokaler i København og omegn, så du finder det helt rette sted for dit kursus.

De kontakter dig med deres bedste bud på dit kursus

Du kontaktes af 3 udvalgte kursussteder med deres bedste tilbud på kursuslokaler i København. Så er det op til dig, hvilket sted du vælger.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om booking af kursuslokaler i København

Der findes et bredt udvalg af steder i København, der kan danne ramme om dit kursus. Hvis der er tale om et kursus for flere hundrede gæster, kan det være aktuelt med helt konferencecenter, hvor du er garenteret tilstrækkelig plads til gæster og kursets aktiviteter.  

Prisen på et kursuslokale i København spænder bredt i forhold til hvilke krav der er til forplejning, lokationen og varigheden af kurset. De fleste steder i København med et kuruslokale, kan man booke et heldagskurus inkl. fuld forplejnign og service for ca. 700-1200 kr. per kuvert. 

De fleste kursuslokaler består af fleksible lokaler, som nemt kan indrettes efter mange forskellige formål gennem forskellige opstillinger af borde, stole eller teknisk udstyr. Dertil kan du overveje, hvorvidt du får brug for noget særligt udstyr som eksempelvis en projekter, en scene, en mikrofon, særligt belysning eller lignende. Overvej også, hvorvidt du måske får brug for mere end ét lokale og hvor mange deltagere lokalet skal kunne rumme.

Såfremt du ønsker forplejning i forbindelse med dit kursuslokale i København, tilbyder de fleste kursussteder løsninger i form af diverse forplejningspakker. Alt afhængigt af, hvor længe kurset skal strække sig over, findes der forskellige pakkeløsninger, som passer til den ønskede varighed. Hvis der er tale om et forholdsvist kort møde, kan du eksempelvis vælge en halvdagspakke, som typisk inkluderer isvand, kaffe, frugt og frokost eller den simple mødepakke med isvand, kaffe og frugt. Er der derimod tale om et længerevarende møde, kan du eksempelvis vælge en heldagspakke, som typisk inkluderer isvand, frugt, kaffe, frokost og middag.

Det er en god idé at gøre sig tanker omkring, hvor i København kursuslokalet skal være placeret. Mange fortrækker at arrangere kurset i nærheden af hovedbanegården, da det gør let tilgængeligt for kursisterne, der ankommer med offentlig transport. Alternativt kan du vælge et kursuslokale i udkanten af København, hvis det er essentielt for kurset med gode parkeringsfaciliteter.   

Book kursuslokale i København med EventButler

Leder du efter de helt rigtige kursuslokaler i København, hvor du kan afholde dit kursus? EventButler er Danmarks største formidler af kursus- og konferencesteder, hvilket giver dig rig mulighed for at finde de bedste kursuslokaler i København. Søg blandt de mange muligheder nedenfor eller anmod om 3 gratis og uforpligtende bud fra kursussteder i København og omegn, som matcher dine ønsker.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement