Eventbutler logo

Find selskabs- og festlokaler i Roskilde

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til festlokalet

Beskriv kort dine ønsker til festlokalet i Roskilde. Det kan eksempelvis være antal gæster, forplejning, underholdning eller lignende.

Vi finder de bedste selskabslokaler i Roskilde

Udfra dine ønsker matcher vi dig med de bedste festlokaler i Roskilde, så du finder det helt rette festlokale til din fest.

De kontakter dig med deres bud på festlokaler i Roskilde

Herefter kontaktes du af 3 udvalgte steder med deres bedste bud på selskabs- og festlokaler i Roskilde. Så er det op til dig, hvilket sted du fortsætter dialogen med.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser ved valg af festlokaler i Roskilde

Selskabslokaler i skønne omgivelser

Hos EventButler kan vi tilbyde dig festlokaler uanset, hvilke ønsker du måtte have til omgivelserne. Ønsker du at afholde festen nær et skov- eller naturområde, kan du eksempelvis leje et selskabslokale på en kro eller restaurant lidt udenfor de større byer. Her kan dine gæster gå en tur i skoven eller benytte det store udendørs areal til eventuelle udendørsaktiviteter. Ønsker du at afholde festen nær centrum af Roskilde, kan du eksempelvis leje et festlokale på en restaurant eller et hotel. Her får du ovenikøbet også mulighed for at leje personale i forbindelse med din fest, såfremt dette er noget, du ønsker. Ønsker du i stedet at afholde festen et helt unikt sted, gør vi hos EventButler alt hvad vi kan, for at finde det helt perfekte selskabslokale til din fest.

Menu og drikkevarer i et lejet festlokale

Ser du dig helst fri for de mange timers forberedelse i køkkenet, kan du eventuelt overveje, om du vil bestille catering til din fest. Hos EventButler samarbejder vi udelukkende med de bedste restauranter og cateringfirmaer, og vi kan derfor hurtigt og nemt finde det rette sted i et område nær dig. Vores samarbejdspartnere kan tilbyde dig mad indenfor alle 7 verdenshjørner og garantere dig en lækker menu. Såfremt du afholder festen på en restaurant, vil restauranten også kunne tilbyde dig forplejning i forbindelse med festen, så du slipper for at skulle tænke på det. Derudover kan du overveje hvilken menu, du vil servere for dine gæster. Foretrækker du en lettere anretning kan vi anbefale en buffet, tapas eller en receptionsmenu, som består af flere små anretninger efter eget ønske. Er du ikke så meget til buffetanretninger, kan vi anbefale en 3-retters menu eller en portionsanretning.

Idéer til den uforglemmelige fest

Skal festen være noget helt særligt, har vi nogle idéer, der måske er værd at overveje. Skal du afholde en fest med danseglade gæster, kan du leje diskoteksbelysning, så I får den helt rette dansestemning. Du kan også underholde dine gæster med noget live musik eller leje en DJ til festen, så er du garanteret, at dansegulvet aldrig står tomt. Skal du afholde en uformel fest fuld af spas, kan du dreje festen om til en temafest, hvor du beder dine gæster om at komme udklædt, så de stemmer overens med festens tema. Det kan eksempelvis være et disco-, tyrolertema, whiteparty eller lignende. Foretrækker du at dine gæster kommer i almindeligt tøj, men stadig ønsker sjove festindslag, kan du arrangere nogle festlege, som nok skal få humøret helt i top.

Fest- og selskabslokaler i hele Danmark

Find inspiration til festlokaler og selskabslokaler i dit område

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement