Eventbutler logo

Find og book selskabslokaler i Roskilde

Få det største overblik over festlokaler i hele Danmark

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til festlokalet

Beskriv kort dine ønsker til festlokalet i Roskilde. Det kan eksempelvis være antal gæster, forplejning, underholdning eller lignende.

Vi finder de bedste selskabslokaler i Roskilde

Udfra dine ønsker matcher vi dig med de bedste festlokaler i Roskilde, så du finder det helt rette festlokale til din fest.

De kontakter dig med deres bud på festlokaler i Roskilde

Herefter kontaktes du af 3 udvalgte steder med deres bedste bud på selskabs- og festlokaler i Roskilde. Så er det op til dig, hvilket sted du fortsætter dialogen med.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om selskabslokaler i Roskilde

Prisen for at leje et festlokale i Roskilde afhænger af størrelsen og beliggenheden af lokalerne samt de faciliteter, der er til rådighed. Du kan forvente at betale en samlet pris på imellem 1.000 og 3.000 kroner for at leje et festlokale uden forplejning i Roskilde, men priserne kan variere meget afhængigt af sæsonen og den specifikke dag på ugen.

Prisen for at booke et selskabslokale med fuld forplejning vil variere afhængigt af en række faktorer. Herunde hvor eksklusivt stedet tager sig ud, valg af forplejning samt varigheden af arrangementet. Typisk kan man forvente at betale mellem 500 og 1.500 kroner per kuvert i et selskabslokale med fuld forplejning i Roskilde, men priserne kan variere meget afhængigt af faktorerne nævnt ovenfor. 

Det er en god idé at tænke over, hvilken type lokaler der passer bedst til dit arrangement, hvilken størrelse lokaler du har brug for, og om lokalerne er udstyret med de faciliteter, du har brug for. Det er også en god idé at tjekke, om lokalerne ligger i en central beliggenhed og om der er god parkeringsmuligheder. Når du har fundet af hvilke kriterier selskabslokalet, skal leve op til, kan du bruge filterfunktionen i oversigten til at fokusere din søgning. 

Hos EventButler kan vi tilbyde dig festlokaler uanset, hvilke ønsker du måtte have til omgivelserne. Ønsker du at afholde festen nær et skov- eller naturområde, kan du eksempelvis leje et selskabslokale på en kro eller restaurant lidt udenfor de større byer. Her kan dine gæster gå en tur i skoven eller benytte det store udendørs areal til eventuelle udendørsaktiviteter. Ønsker du at afholde festen nær centrum af Roskilde, kan du eksempelvis leje et festlokale på en restaurant eller et hotel. Her får du ovenikøbet også mulighed for at leje personale i forbindelse med din fest, såfremt dette er noget, du ønsker. Ønsker du i stedet at afholde festen et helt unikt sted, gør vi hos EventButler alt hvad vi kan, for at finde det helt perfekte selskabslokale til din fest.

Der er mange ting, gæsterne kan opleve i Roskilde. Først og fremmest er Roskilde kendt for sin katedral, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Katedralen er en af Danmarks mest betydningsfulde historiske bygninger og er et must-see for besøgende i Roskilde. Derudover er der også mange andre interessante museer og kulturinstitutioner i Roskilde, herunder Vikingemuseet, der fortæller historien om vikingerne og deres liv i Danmark. Der er også en række andre museer, der omhandler emner som lokalhistorie, kunst og natur. Gæsterne kan også tage en tur til Roskilde Fjord, der er en populær destination for sejlture og vandsportsaktiviteter. Der er også mange andre udendørs aktiviteter, gæsterne kan nyde i området, herunder vandreture, cykelture og golf. Der er også mange gode spisesteder og butikker i Roskilde, så gæsterne kan nyde god mad og indkøb i byen. Der er også et rigt udvalg af kulturelle begivenheder, der finder sted i Roskilde, herunder koncerter, teaterforestillinger og udstillinger.

EventButler er din hjælpende hånd til at finde et selskabslokale i Roskilde

Find det rette festlokale til din fest. Du kan på egen hånd udforske de mange festlokaler i oversigten, hvor du bl.a. kan se billeder og læse mere om de udvalgte steder. Ønsker du vores hjælp, kan du anmode om 3 uforpligtende tilbud i tilbudsformularen, som matcher dine ønsker. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement