Eventbutler logo

Find og book firmaevent

På EventButler får du det største overblik over steder og arrangører til et firmaevent

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv din forventninger til et firmaevent

Beskriv dine ønsker og krav til et firmaevent, hvor du angiver dato, budget og antallet af deltagere. Hvis I allerede har planlagt aktiviteter, bør dette også nævnes her. 

Vi finder de bedste til jeres firmaevent

Vi gennemgår jeres beskrivelse og kontakter dig, hvis vi har uddybende spørgsmål. Herefter udvælger vi de tre aktører, som bedst kan imødekomme jeres forventninger til et firmaevent. 

Du kontaktes med tilbud på firmaevent

De 3 udvalgte steder tager direkte kontakt til dig med deres tilbud, hvorefter du frit kan vælge om du ønsker at gå videre med et tilbud.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om booking af firmaevents

Ønsker man at slippe for det tidskrævende arbejde det kræver at arrangere et firmaevent, kan man med fordel gøre igennem et eventbureau. Deres kompetencesæt muliggør, at I hurtigt og nemt kan få skræddersyet et firmaevent, der lever op til jeres forventninger. Eventbureauer her på platformen har stor erfaring med firmaevents til fordelagtige priser. Du kan starte din søgning efter et eventbureau med det samme ved at klikke her

Firmaevents findes i alle størrelser, men har til fælles, at de samler virksomhedens medarbejdere om fællesskabende aktiviteter, der styrker interne relationer. Teambuilding er særlig populært, da medarbejderne får mulighed for at prøve kræfter med problemløsning i en helt ny kontekst. Foretrækker I stillesiddende aktiviteter, kan man overveje en aften i morskabens tegn hvor der hyres komikeroptræden. 

Firmaevents findes i alle prisstørrelser, da det afhænger af, hvilke ønsker man har til hvad der skal foregå. Ønsker man en budvenlig løsning, kan man leje et lokale uden forplejning, hvor man selv står for mad, drikkevarer og underholdning. Dette har typisk en samlet pris på 3000-10000 afhængig af lokalets størrelse. De fleste vælger en pakkeløsning som inkluderer forplejning, lokaleleje og underholdning. Her er prisniveauet som regel imellem 400-1500 kr. per kuvert.

Et firmaevent kan være den helt rette løsning, hvis man ønsker at øge sammenholdet og de sociale relationer i virksomheden. På EventButler finder du et bredt udvalg af ferie- og aktivitetscentre, eventvirksomheder og hoteller, hvor man kan kombinere oplevelser og aktiviteter med en aften i festlighedernes tegn. 

På EventButler finder du de bedste steder og arrangører til jeres firmaevent

Et firmaevent kan strikkes sammen på adskillige måder. Om I er en større virksomhederne, som ønsker et skræddersyet tilbud eller en mindre virksomhed, der skal bringe medarbejderne sammen i intime rammer, så får du på EventButler overblikket over mulighederne. I kan selv danne jer et overblik over mulighederne via vores oversigt eller lave en beskrivelse af jeres firmaevent og herefter modtage 3 uforpligtende tilbud.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement