Book julefrokosten i København 2023

Søg blandt steder til en julefrokost i København og se deres julefrokostpakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud, der matcher dine ønsker & dato - Start her

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til en julefrokost

Beskriv dine ønsker og behov til den perfekte julefrokost i København. Her kan du komme ind på, hvor i landet julefrokosten skal foregå, hvilke rammer du forestiller dig og hvilket budget der er passende.

2

Vi finder de bedste steder, der kan efterlave jeres krav

Vi gennemgår din beskrivelse, og udvælger efterfølgende de tre bedste steder, som passer til din julefrokost.

3

De kontakter dig med et bud på hvordan en julefrokost kan arrangeres

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de feststeder i København, der kan bedst kan matche dine behov. Du kan nu frit vælge, om der er et af tilbuddene, som du ønsker at gå videre med.

Få 3 tilbud her
Eventbutler intruduktion video
Kun 40 sek
Sådan fungerer Eventbutler

Hvorfor bruge Eventbutler

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

FAQ om booking af en julefrokost

Hvis du vælger at afholde julefrokosten i centrale København, er der gode muligheder for at udforske byens natteliv efter frokosten. Alternativt kan du overveje at holde det i udkanten af København, hvor priserne er lavere, og der er bedre parkeringsmuligheder og mulighed for at booke et sted i naturskønne omgivelser.

...

Det er vigtigt at have styr på gæstelisten til en julefrokost, da antallet af gæster har indflydelse på, hvilke faciliteter der kan rumme arrangementet. Hvis det er en firmajulefrokost, bør man overveje, om de inviterede gæster må medbringe en ledsager. Dette fravælges dog ofte til selve julefrokosten, da man ønsker at arrangere et arrangement, der er centreret omkring personalet.

...

Hvis du ønsker at afholde en julefrokost i december, er det vigtigt at være ude i god tid, især hvis du planlægger at booke et populært sted i centrum af København. Derfor bør du starte planlægningen i god tid, hvis du ønsker det størst mulige udvalg af lokationer. Alternativt kan du overveje at vælge en dato uden for december-perioden som en løsning.

...

Det er en god idé at overveje, om der er særlige krav, der skal opfyldes, for at julefrokosten kan forløbe gnidningsfrit. Dette inkluderer overvejelser omkring lokationens beliggenhed, handicapvenlige faciliteter og passende størrelse af lokaler. København er en stor by med et næsten uendeligt udvalg af muligheder, og du vil sikkert kunne finde et sted på EventButler, der kan opfylde dine forventninger.

...

Traditionsbundne lege som pakkeleg eller find-mandlen er altid populære til julefrokoster. Underholdning kan også omfatte sceneshows, hvilket er særligt populært til store julefrokostarrangementer. Hvis du vælger at deltage i et større julefrokostarrangement, kan du opleve kendte komikere, musikere eller andre artister til en lavere pris, end hvis du afholdte arrangementet i lukkede rammer.

...

På EventButler kan du finde prispakker hos steder, der kan afholde julefrokoster. I prispakkerne kan du læse mere om, hvad der er inkluderet i kuvertprisen, herunder julemenuen. Menuen kan omfatte både traditionelle retter som flæskesteg, brune kartofler og rødkål, men også mere moderne fortolkninger af en julefrokostmenu.

...

Kenneth, partner i Eventbutler

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen Partner i Eventbutler

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark