Eventbutler logo

Find og book julefrokost i København 2023

På EventButler finder du 600+ steder til en julefrokost

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til en julefrokost

Beskriv dine ønsker og behov til den perfekte julefrokost i København. Her kan du komme ind på, hvor i landet julefrokosten skal foregå, hvilke rammer du forestiller dig og hvilket budget der er passende.

Vi finder de bedste steder, der kan efterlave jeres krav

Vi gennemgår din beskrivelse, og udvælger efterfølgende de tre bedste steder, som passer til din julefrokost.

De kontakter dig med et bud på hvordan en julefrokost kan arrangeres

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de feststeder i København, der kan bedst kan matche dine behov. Du kan nu frit vælge, om der er et af tilbuddene, som du ønsker at gå videre med.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om booking af en julefrokost

På EventButler finder du forplejningspakker hos de steder, der kan holde en julefrokost. I forplejningspakkerne kan du blive klogere på, hvilken julemenu der er indeholdt i kuvertprisen. Heri kan der både være traditionelle retter som flæskesteg, brune kartofler og rødkål, men også mere moderne fortolkninger af en julefrokostmenu. 

Det er centralt at få styr på gæstelisten til en julefrokost, da antallet af gæster har indflydelse på hvilke faciliteter, der kan danne ramme om arrangementet. Er det en firmajulefrokost bør man forholde sig til, om de inviterede gæster må tage en ledsager med. Dette fravælges dog ofte til selve julefrokosten, da man ønsker at arrangementet skal være centreret omkring personalet.

Hvis man ønsker at holde en julefrokost i december, skal man være ude i god tid. Dette gælder især de populære steder placeret i centrum af København. Derfor bør du være ude i god tid, hvis du ønsker det bredest mulige udvalg. Alternativt kan det være en løsning at finde en dato udenfor december-perioden. 

Det er en god idé forholde sig til, om der særlige krav der skal være opfyldt, for at julefrokosten kan forløbe gnidningsfrit. Herunder om stedet skal kunne imødekomme krav til beliggenhed, handicapvenlige faciliteter eller en tilpas størrelse af lokaler. København er en stor by, hvor mulighederne nærmest er uendelige og derfor finder du sikkert et sted på EventButler, som kan leve op til dine forventninger.

 

Traditionsbundne lege som f.eks. pakkeleg, eller find-mandlen er selvfølgelig altid populære. Underholdning kan også være en sceneoptræden, hvilket er særligt er populært til de store julefrokost arrangementer. Vælger man at indgå i et stort julefrokost arrangement kan man opleve kendte komikere, musikere eller andre optrædne for en lavere pris, end hvis man afholdte arrangementet i lukkede rammer. 

Vælger du at afholde en julefrokost i centrale København K, er der gode muligheder for at tage videre i byen for at se hvad københavns natteliv har at byde på efter selve julefrokostens ophør. Du kan også overveje, om det skal foregå i udkanten af København hvor prisniveauet er lavere, der er bedre parkeringsmuligheder og mulighed for at booke et sted i naturprægede omgivelser. 

EventButler er dit værktøj til at arrangere en julefrokost i København

Skal du holde julefrokost i København? Uanset om du søger en traditionel julefrokost i København, en julefrokost med fri bar eller en julefrokost til en lille gruppe, kan du via filtreringen nedenfor finde det perfekte sted eller arrangement til netop din julefrokost. Hvis du mangler input eller inspiration til din julefrokost, kan du modtage op til tre tilbud, som imødekommer dine ønsker til en julefrokost i København.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement