Eventbutler logo

Find konferencelokaler til din konference i Århus

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til konferencefaciliteterne

Beskriv de præferencer og forventninger, som du har til dit konferencested i Århus.

Vi finder rette konferencelokaler i Århus

Vi gennemgår dine forespørgsel og kontakter dig måske med uddybende spørgsmål. Herefter finder vi de 3 bedste tilbud, som matcher din konference.

De 3 udvalgte konferencesteder i Århus sender dig et tilbud

Efter højest et par dage vil du høre fra konferencecentre og steder med de rette konferencelokaler i Århus til din konference.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Valg af konferencelokale i Århus

Hvor er det perfekte sted i Århus, for din konference?

Smilets by rummer rigtig mange dejlige konferencesteder både med mulighed for meget store og formelle konferencer men også konferencesteder i mindre intime omgivelser. Det er også en god ide at overveje deltagernes primære transportvalg til og fra stedet, da dette kan have betydning for, om det giver god mening at afholde midt i Århus C, eller om udkanten af Århus også kan være en mulighed. I Århus finder man også konferencecentre med strand, natur, byliv, sø og hav, hvilket også kan give en særlig stemning under selve konferencen.

Hvad skal der tilbydes til konferencen?

Det kan være forskelligt, hvad man ønsker at tilbyde sine konference gæster. Det kan fx være i form af diverse måltider, velkomstdrinks, snacks osv. Det kan også være at konferencen varer en hel dag, hvortil lidt frisk luft i et godt udemiljø kan være behageligt.

Hvilke konferencefaciliteter skal lokalerne tilbyde?

Alt efter antal deltagende kan der være forskellige behov til konferencefaciliteterne. Er det en større konference, kan det være, at man har brug for et sceneområde, mikrofon og højttalere. Antal deltagere til konferencen får naturligt også betydning for størrelsen på lokalet. Nogle konferencesteder er mere formelle end andre, hvilket også kan have sin betydning i forhold til hvilket miljø og indretning, man ønsker konferencen skal foregå i.

Skal der tilbydes overnatning til konferencen?

Når man afholder en konference i Århus, kan ønsket om overnatning være meget forskellige, alt efter hvorfra i landet man kommer. Er der behov for overnatning, det værd at overveje et af de mange konferencehoteller i Århus, så man hermed ikke bruger tid på transport til og fra konferencestedet. Det kan dog også give god mening at finde nogle nærliggende hoteller med overnatningsmuligheder, hvis man gerne vil ud i nogle mere uformelle omgivelser.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement