Eventbutler logo

Find konferencelokaler til din konference i Århus

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Oplys om dine ønsker og krav for konferencelokalet

Beskriv præferencer og forventninger, som giver stederne de bedste forudsætninger for at udarbejde et tilbud på din konference.

Vi finder de rette konferencelokaler i Århus

Vi gennemgår dine forespørgsel og kontakter dig måske med uddybende spørgsmål. Herefter finder vi de 3 bedste tilbud, som matcher din konference.

De 3 udvalgte konferencesteder i Århus sender dig et tilbud

Efter højest et par dage vil du høre fra stederne med de rette konferencelokaler i Århus til din konference.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Valg af konferencelokaler i Århus

Hvor er det perfekte sted i Århus for din konference?

Smilets by rummer rigtig mange dejlige konferencelokaler både med mulighed for meget store og formelle konferencer men også i mere intime omgivelser. Det er også en god ide at overveje deltagernes primære transportvalg til og fra konferencelokalet, da dette kan have betydning for, om det giver god mening at afholde midt i Århus C, eller om udkanten af Århus også kan være en mulighed. I Århus finder man også konferencelokaler med strand, natur, byliv, sø og hav, hvilket også kan give en særlig stemning under selve konferencen.

Hvad skal der tilbydes til konferencen? 

Det kan være forskelligt, hvad man ønsker at tilbyde sine konference gæster. Det kan fx være i form af diverse måltider, velkomstdrinks, snacks osv. Det kan også være at konferencen varer en hel dag, hvortil lidt frisk luft i et godt udemiljø kan være behageligt.

Hvilke faciliteter skal konferencelokalerne tilbyde?

Alt efter antal deltagende kan der være forskellige behov til konferencefaciliteterne. Er det en større konference, kan det være, at man har brug for et sceneområde, mikrofon og højttalere. Antal deltagere til konferencen får naturligt også betydning for størrelsen på konferencelokalet. Nogle konferencelokaler er mere formelle end andre, hvilket også kan have sin betydning i forhold til hvilket miljø og indretning, man ønsker konferencen skal foregå i.

Skal der tilbydes overnatning til konferencen?

Når man afholder en konference i Århus, kan ønsket om overnatning være meget forskellige, alt efter hvorfra i landet man kommer. Er der behov for overnatning, er det værd at overveje et af de mange konferencehoteller i Århus, så man hermed ikke bruger tid på transport til og fra konferencestedet. Det kan dog også give god mening at finde nogle nærliggende hoteller med overnatningsmuligheder, hvis man gerne vil ud i nogle mere uformelle omgivelser.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement