Find konferencelokaler i Århus

Få det største udvalg af konferencelokaler i Århus og se deres prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud, der matcher dine ønsker & dato - Start her

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Oplys om dine ønsker og krav for konferencelokalet

Beskriv præferencer og forventninger, som giver stederne de bedste forudsætninger for at udarbejde et tilbud på din konference.

2

Vi finder de rette konferencelokaler i Århus

Vi gennemgår dine forespørgsel og kontakter dig måske med uddybende spørgsmål. Herefter finder vi de 3 bedste tilbud, som matcher din konference.

3

De 3 udvalgte konferencesteder i Århus sender dig et tilbud

Efter højest et par dage vil du høre fra stederne med de rette konferencelokaler i Århus til din konference.

Få 3 tilbud her
Eventbutler intruduktion video
Kun 40 sek
Sådan fungerer Eventbutler

Hvorfor bruge Eventbutler

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

FAQ om konference i Århus

Smilets by rummer rigtig mange skønne konferencelokaler, hvor der både er mulighed for store og professionelle konferencer samt konferencer i mere intime omgivelser. Det er også en god idé at overveje deltagernes primære transportvalg til og fra konferencelokalet, da dette kan have betydning for, om det giver god mening at afholde midt i Aarhus C eller om udkanten af Aarhus også kan være en mulighed. I Aarhus finder man også konferencelokaler med strand, natur, byliv, sø og hav, hvilket kan give en særlig stemning under selve konferencen.

...

Det er forskelligt, hvilken form for forplejning man foretrækker at tilbyde sine konferencegæster. Det kan for eksempel være i form af forskellige måltider, velkomstdrinks, snacks osv. På EventButler kan du finde skræddersyede forplejningspakker på de enkelte konferencesteder. Alternativt tilbyder flere konferencesteder, at du kan kontakte dem, og sammen planlægge forplejningen.

...

Afhængigt af antallet af deltagere kan der være forskellige behov for konferencefaciliteterne. Hvis det er en større konference, kan man have brug for et sceneområde, mikrofoner og højttalere. Antallet af deltagere til konferencen vil naturligvis også påvirke størrelsen på konferencelokalet. Nogle konferencelokaler er mere formelle end andre, hvilket også kan have betydning for det ønskede miljø og indretning, man ønsker konferencen skal foregå i.

...

Når man afholder en konference i Aarhus, kan ønskerne om overnatning være meget forskellige, alt efter hvor i landet man kommer fra. Hvis der er behov for overnatning, kan det være værd at overveje et af de mange konferencehoteller i Aarhus, så man ikke spilder tid på transport til og fra konferencestedet. Det kan dog også give god mening at finde nogle nærliggende hoteller med overnatningsmuligheder, hvis man gerne vil have mere uformelle omgivelser.

...

Uanset om man foretrækker kulturelle, historiske eller moderne indtryk, så er der i Aarhus noget for alle. Blandt de mest populære steder i Aarhus er Den Gamle By, hvor gæsterne har mulighed for at gå på opdagelse i fortidens levn. Hvis man forestiller sig, at gæsterne har et kunstnerisk sind, kan de besøge Kunstmuseum Aros. Her kan man for eksempel se den berømte skulptur "Boy" samt skiftende kunstudstillinger.

...

Konferencelokaler i hele Danmark

Danske byer og landsdele, hvor du finder et udvalg af konferencelokaler

Kenneth, partner i Eventbutler

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen Partner i Eventbutler

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark