Find og book konferencelokaler

Få Det største overblik over konferencelokaler og se deres faciliteter og prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud, der matcher dine ønsker & dato - Start her

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til et konferencelokale

Indsend en beskrivelse at det ønskede konferencelokale og de forventninger i har til stedet under konferencen.

2

Vi finder konferencelokaler som matcher din konference

Din forespørgsel sendes til de steder, som matcher din beskrivelse, antal deltagere, geografi og dato.

3

De kontakter dig med deres individuelle tilbud

Du modtager dine tilbud direkte fra de udvalgte konferencesteder, hvorefter vi frit kan vælge, hvilket tilbud du ønsker at takke ja til.

Få 3 tilbud her
Eventbutler intruduktion video
Kun 40 sek
Sådan fungerer Eventbutler

Hvorfor bruge Eventbutler

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

FAQ ved booking af konferencelokaler

Prisen for at booke et konferencelokale kan variere afhængigt af faktorer såsom størrelsen på lokalet, placeringen, faciliteterne og den ønskede dato og tidspunkt for arrangementet. Generelt spænder prisen fra ca. 400 kr. til 1500 kr. pr. person for mere luksuriøse konferencefaciliteter.

...

Hos EventButler er der mange unikke steder i København, hvor du kan booke et konferencelokale. Nogle af de mest populære muligheder er Ida Conference, HUONE Copenhagen og Profil Hotels.

...

Nogle konferencer strækker sig over adskillige dage, mens andre afvikles på en enkelt dag. Såfremt gæsterne har brug for overnatning, kan det være fordelagtigt at overveje en konferencefacilitet, der tilbyder mulighed for overnatning eller som har tæt adgang til overnatningsmuligheder.

...

De mest eftertragtede konferencelokaler bliver typisk reserveret i god tid. I sommermånederne og op til jul er der særlig efterspørgsel efter konferencelokaler. Derfor er det en fornuftig idé at indsende en forespørgsel i god tid, hvis du planlægger at afholde en konference med mange deltagere.

...

Da ingen to konferencer er ens, er det afgørende at overveje behovene for hvert arrangement, herunder pladsbehov, formål og indhold. For at opretholde en intim og sammenhængende atmosfære bør pladsen ikke være for stor, men der skal samtidig være tilstrækkelig plads til, at deltagerne kan bevæge sig frit rundt. Hvis temaet for konferencen er sundhed eller meditation, kan et konferencecenter midt i naturen skabe en rolig og afslappet atmosfære. Alternativt kan det være praktisk at placere konferencen i samme by som deltagerne arbejder, for at minimere rejsetid. 

...

Hvis der er handicappede eller ældre blandt konferencegæsterne, som kan have svært ved at gå, kan det være en fordel at minimere antallet af trapper og evt. installere en elevator. Hvis der serveres mad under konferencen, og nogen lider af allergier eller lignende, kan det være en god idé at kontakte stedet på forhånd for at finde en passende løsning.

...

Om man vælger at placere konferencen i byen eller i landlige omgivelser afhænger af ens prioriteter. I byerne er der typisk bedre adgang til offentlig transport med regelmæssige køreplaner og velfungerende metroer, mens der på landet ofte er mere plads til forskellige aktiviteter under konferencen.

...

Konferencelokaler i hele Danmark

Danske byer og landsdele, hvor du finder et udvalg af konferencelokaler

Kenneth, partner i Eventbutler

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen Partner i Eventbutler

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark