Eventbutler logo

Book konferencelokaler i København

Find de perfekte konferencelokaler til konferencen

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til konferencefaciliteterne

Giv en kort beskrivelse af dine behov og ønsker for din konference i København.

Vi finder de bedste konferencesteder i København

Vi kigger markedet igennem, og forsøger på bedst mulig vis, at imødekomme din beskrivelse af din konference.

De kontakter dig med deres bud på din konference

Når vi har fundet de tre bedste matches, vil du blive kontaktet af de forskellige konferencesteder per mail eller telefon, hvor du frit kan vælge, hvilket tilbud der tiltaler dig mest.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om konferencelokaler i København

Man kan med fordel overveje, om man søger et enkelt konferencelokale, eller måske et større konferencecenter, hvilket typisk afhænger af antal konferencedeltagere. Derefter kan et væsentligt aspekt være, om der skal være mulighed for overnatning og forplejning.

København er en moderne storby, der byder på et væld af muligheder. I den indre by mærkes byens puls, og oplevelserne og inspiration hentes lige uden for døren. Byen har gode forbindelser med metro og bus, og derfor er det meste af København let tilgængelig for konferencedeltagere, der vælger offentlig transport som transportmiddel. Hvis konferencedeltagere er bosiddende uden for København, og ankommer i bil, kan man overveje konferencelokaler i udkanten af byen, således at det er lettere at komme frem. Derudover er der typisk flere parkeringspladser tilknyttet konferencelokaler udenfor centrum. 

Der er flere ting, der er relevante at tage højde for, når du skal vælge tidspunkt for konferencen. Er det morgen, middag eller aften, så er behovene for mad og drikke forskellige. Foregår konferencen en mørk vinteraften, spiller udsigten måske ikke en lige så stor rolle, som hvis det er en lys sommerdag. 

Det er relevant at overveje konferencens varighed og indhold, når du skal beslutte, hvornår på året konferencen skal afholdes. Skal der foregå udendørs aktiviteter undervejs, kan du overveje, om du skal vælge en sommermåned, hvor vejret typisk er bedre. Der kan også være et prismæssigt incitament i at afholde konferencen i en periode som ikke nødvendigvis er populær, hvilket typisk er i vintermånederne.

Det er væsentligt at overveje hvilke specifikke faciliteter, du har brug for. Er der behov for en overnatningsmulighed, kan du overveje et konferencehotel. På den måde er konferencestedet og overnatningen samlet. Derudover ønskes det af nogen, at der f.eks. tilbydes en aftenmenu i restauranten, muligheder for fitness, eller gode udendørsområder, som byder op til f.eks. en gå- eller løbetur.

København er fyldt med både historiske, kulturelle og spændende oplevelser, der kan bringe stor værdi til konferencedeltagerne. Det er en god idé at undersøge, om der foregår noget i nærheden af hvor konferencen afholdes, så du kan anbefale deltagerne aktiviteter, de kan bruge tid på i eventuelle frirum under konferencen på.

Godt at vide omkring hvordan EventButler kan hjælpe dig

Skal du afholde en konference i København eventuelt med mulighed for overnatning, smukke omgivelser, en bestemt lokation eller andre behov, så har vi helt sikkert en løsning til dig. Du kan via filtreringen finde de konferencelokaler, som opfylder lige præcis dine ønsker. Skal en af vores dygtige eventkonsulenter hjælpe dig på vej? Så kan du bruge vores tilbudsformular til gratis og uforpligtende at indhente tre tilbud.

Konferencelokaler i hele Danmark

Danske byer og landsdele, hvor du finder et udvalg af konferencelokaler

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement