Find dit mødelokale i Odense

På EventButler får du det største overblik over mødelokaler i Odense

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine krav til mødelokalet

Beskriv kort dine præferencer til et mødelokale i Odense. Det kunne bl.a. være, hvis du har krav til lokalet, omgivelserne eller det tekniske udstyr.

Vi finder de bedste mødelokaler i Odense

Vi screener markedet i Odense, og finder de tre mødelokaler i Odense, som dækker dine behov bedst.

De kontakter dig med deres bud på dit møde

Via mail eller telefon modtager du tre tilbud, og kan frit vælge, om der er et mødelokalerne der matcher dine forventninger

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om booking af et mødelokale i Odense

Det er en god idé at danne sig et overblik over, hvad der er brug for, for at mødet kan gennemføres gnidningsfrit. Det kan være, at der skal være præsentationer, som stiller krav til det tekniske udstyr i mødelokalet som f.eks. en projektor. De fleste steder med et mødelokale er godt dækket ind i forhold til det AV-udstyr, der typisk er behov for til et møde. På EventButler kan du klikke dig ind på de enkelte steders side, hvor det er detaljeret hvilke faciliteter og udstyr, der stilles til rådighed.

Behov for forplejning afhænger som regel af mødets længde. Til et kortere møde kan det være tilstrækkeligt med vand, the og snacks på bordet, hvilket eventuelt kan kombineres med en let anretning før eller efter mødet. Skal du derimod booke et heldagsmøde eller et mødedøgn, har forplejning en stor betydning, for at energiniveauet blandt deltagerne kan opretholdes undervejs. Her kan du bestille en forplejningspakke, hvor der undervejs serveres mad og drikke i forskellige intervaller f.eks. i forbindelse med måltiderne. 

Hvis du skal afholde et længerevarende møde med indlagte pauser, kan et udendørsareal være belejligt, så deltagere har mulighed for at trække frisk luft. I oversigten kan du filtrere din søgning, så du får vist steder med terassemiljø eller havemiljø.

Kommer der folk fra andre steder end Odenseområdet, kan det overvejes, om man skal finde et mødelokale nær Odense banegård, eller et sted der er let tilgængeligt med offentlig transport. Hvis deltagerne kommer fra samme område, kan du via rejseplanen danne dig et overblik over bus- og togforbindelser til og fra mødelokalet. Ankommer deltagerne i bil, kan et ønske om gode parkeringsmuligheder være en væsentlig overvejelse. På EventButler kan du også søge efter mødelokaler med gratis parkering

Nogen foretrækker rolige omgivelser lidt uden for hjertet af Odense, mens andre ser det mest praktisk, at det ligger inde i Odense centrum. Skal man have et langt møde, kan det være rart, at man kan bevæge sig udendørs og nyde de frie omgivelser. Er det derimod et kortere møde, kan det være fornuftigt at booke et mødelokale i Odense C, hvor deltagerne sandsynligvis ikke har langt imellem deres kontor og mødelokalet.

En mødepakke indeholder leje af lokale, samt den forplejning der er inkluderet til mødet. De enkelte steder med et mødelokale har typisk forskellige mødepakker, der differentiere sig på baggrund af mødets varighed. 

Brug EventButler til at booke et mødelokale i Odense

Skal du arrangere et møde et møde, der skal afholdes i Odense, og skal du booke et mødelokale? På EventButler har vi gjort det bekvemt at danne sig overblik over mødelokaler i Odense, der matcher dine ønsker. Start din søgning i filtreringen eller brug oversigten, hvor du kan anvende filterfunktionen til at få vist mødelokaler, der lever op til dine kriterier. Det er også muligt at bruge vores tilbudsformular, hvor du gratis og uforpligtende, kan få tilsendt tre tilbud baseret på dine forventninger til et mødelokale i Odense.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement