Find dit mødelokale i Odense

På EventButler får du det største overblik over mødelokaler i Odense

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud, der matcher dine ønsker & dato - Start her

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine krav til mødelokalet

Beskriv kort dine præferencer til et mødelokale i Odense. Det kunne bl.a. være, hvis du har krav til lokalet, omgivelserne eller det tekniske udstyr.

2

Vi finder de bedste mødelokaler i Odense

Vi screener markedet i Odense, og finder de tre mødelokaler i Odense, som dækker dine behov bedst.

3

De kontakter dig med deres bud på dit møde

Via mail eller telefon modtager du tre tilbud, og kan frit vælge, om der er et mødelokalerne der matcher dine forventninger

Få 3 tilbud her
Eventbutler intruduktion video
Kun 40 sek
Sådan fungerer Eventbutler

Hvorfor bruge Eventbutler

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

FAQ om booking af mødelokaler i Odense

Det er en god idé at skabe et overblik over, hvad der er nødvendigt for at afholde et gnidningsfrit møde. Det kan for eksempel være, at der er behov for præsentationer, som stiller krav til det tekniske udstyr i mødelokalet, såsom en projektor. De fleste steder med et mødelokale er godt udstyret i forhold til det AV-udstyr, der typisk er nødvendigt til et møde. På EventButler kan du klikke dig ind på de enkelte steders side, hvor det er detaljeret beskrevet, hvilke faciliteter og udstyr, der stilles til rådighed.

...

Behovet for forplejning afhænger som regel af mødets længde. Til et kortere møde kan det være tilstrækkeligt med vand, te og snacks på bordet, som eventuelt kan kombineres med en let anretning før eller efter mødet. Hvis du derimod skal booke et heldagsmøde eller et mødedøgn, spiller forplejning en stor rolle for at opretholde deltagerens energiniveau undervejs. Her kan du bestille en forplejningspakke, hvor der serveres mad og drikke i forskellige intervaller, f.eks. i forbindelse med måltiderne.

...

Hvis du skal afholde et længerevarende møde med indlagte pauser, kan det være belejligt med et udendørsareal, så deltagerne kan trække frisk luft. På EventButler kan du filtrere din søgning, så du får vist steder med et terrasse- eller havemiljø, der passer til dine behov.

...

Hvis der kommer deltagere fra andre steder end Odenseområdet, kan det være en god idé at overveje at finde et mødelokale i nærheden af Odense Banegård eller et sted, der er let tilgængeligt med offentlig transport. Hvis deltagerne kommer fra samme område, kan du bruge rejseplanen til at få et overblik over bus- og togforbindelser til og fra mødelokalet. Hvis deltagerne ankommer i bil, kan parkeringsmuligheder også være en væsentlig overvejelse. På EventButler kan du også søge efter mødelokaler med gratis parkering.

...

Nogle foretrækker rolige omgivelser lidt uden for hjertet af Odense, mens andre finder det mest praktisk at vælge et mødelokale i centrum af Odense. Hvis du planlægger et langt møde, kan det være rart at have mulighed for at bevæge sig udendørs og nyde de frie omgivelser. Hvis det derimod er et kortere møde, kan det være fornuftigt at booke et mødelokale i Odense C, hvor deltagerne sandsynligvis ikke har langt fra deres kontor til mødelokalet.

...

En mødepakke inkluderer typisk leje af mødelokalet samt den forplejning, der er inkluderet til mødet. De enkelte steder med et mødelokale har typisk forskellige mødepakker, der differentierer sig på baggrund af mødets varighed og eventuelle ønsker til forplejning.

...

Kenneth, partner i Eventbutler

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen Partner i Eventbutler

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark