Eventbutler logo

Find og book et dagsmøde

Få det største overblik over mødelokaler til et dagsmøde

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv kort dit dagsmøde

Beskriv dine krav og ønsker til et mødelokale. Herunder kan du komme ind på, hvor mange der deltager i dagsmødet, præferencer til forplejning og om der behov for særlige mødefaciliteter. 

Vi finder de bedste lokaler til et dagsmøde

På baggrund af din forespørgsel undersøger vi hvilke tre steder, der bedst kan imødekomme dine behov. 

Du modtager herefter dine tilbud direkte fra de udvalgte steder

Du vil i løbet af få dage modtage op til tre tilbud fra de udvalgte mødesteder, enten via mail eller telefon. Herefter er det op til dig at tage stilling til, om en af mødelokalerne skal danne ramme om dit dagsmøde. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

FAQ om et dagsmøde

De steder hvor du kan booke et mødelokale, udbyder typisk mødepakkker. Møderpakkerne er forskellige fra sted til sted, men tager udgangspunkt i mødets varighed. En mødepakke til et dagsmøde inkluderer som regel over ca. 8 timers leje af mødelokale samt forplejning til mødet. Priserne på en dagsmødepakke varierer afhængig af den geografriske placering af mødelokalet, valg af forplejning samt den specifikke lokation. Generelt spænder prisen på en dagsmødepakke imellem 300 kr. per kuvert i den lave ende og ca. 1000 kr. per kuvert for mere eksklusive dagsmødepakker. 

Til mange møder skal der gennemgås powerpointpræsentationer. Her er det en fordel, hvis præsentationen kan forstøres til et lærred, så mødedeltagerne har de bedste forudsætninger for at følge med. Ønsker man, at der skal foregå en powerpointpræsentation, bør man sikre sig, at det nødvendige tekniske udstyr kan stilles til rådighed i lokalet som f.eks. projektor og læred m.m. De fleste steder med mødelokaler har det nødvendige AV-udstyr til typiske mødeaktiviteter, men du kan på det enkelte sted side se det specifikke udstyr, der stilles til rådighed i mødelokalet.

Alt efter hvilket møde du skal holde, kan et- eller flere måltider være nødvendige at indlægge. De fleste steder med mødelokaler på EventButler tilbyder fuld forplejning til et dagsmøde. Ser du ikke en mødepakke hos de enkelte steder, som matcher dine ønsker, kan de fleste steder uden problemer skræddersy en løsning efter dine behov. Her opfordres du blot til at forespørge på et tilbud ud fra din beskrivelse.

Inden du booker dit dagsmøde, kan det give god mening at overveje, hvorledes du imødekommer dine deltagere på bedste vis. Alt efter om de ankommer i bil eller med offentlig transport, kan forskellige steder give mere- eller mindre mening. Har I et ønske om at kunne tage en pause i løbet af dagen, hvor en naturskøn gåtur vil være at fortrække, kan dette også medtages i overvejelserne til det dagsmøde du skal booke.

Planlæg dit dagsmøde med EventButler

Få her overblikket over både tradionelle, unikke, eksklusive og billige mødelokaler- og steder i Danmark til dit dagsmøde. EventButler er Danmarks største platform til at mødelokaler og du har dermed det perfekte overblik over mulighederne uanset, om I skal holde mødet i København, Århus, Odense eller Ålborg eller i en af de eller mindre danske byer. Du kan enten starte din egen søgning på siden eller indhente tre tilbud på et dagsmøde. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement