Eventbutler logo

Find jeres julefrokost i Århus

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til julefrokosten

Angiv hvilke kriterier og ønsker du har til at holde den perfekte julefrokost i Århus. Det kan være ift. lokation, rammerne, menuen og drikkevarer.

Vi finder de bedste til at efterleve jeres ønsker

Vi gennemgår jeres forespørgsel og undersøger, hvilke af vores samarbejdspartnere, der opfylder jeres ønsker og behov bedst muligt. 

De kontakter dig med deres bud på jeres julefrokost

Modtag op til tre tilbud få dage efter jeres forespørgsel, hvorefter I selv kan vælge, om I ønsker at takke ja til et af dem.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Planlæg din julefrokost i Århus

Kan datoen for julefrokosten have betydning?

Datoen for jeres julefrokost i Århus kan have stor betydning for mulighederne. Det kan have relevans for, hvor mange steder i Århus, som har mulighed og plads for at afholde din julefrokost. Yderligere kan det være økonomisk fordelagtigt at vælge en dato, som ikke er så eftertragtet. De første to uger i december er højsæson for julefrokoster i Århus, og derfor bør I overveje om I burde vælge en dato udenfor højsæsonen. Dette kunne for eksempel være i november eller i januar måned. Har man tradition for at afholde julefrokost i starten af december, har vi ofte også steder, som kan byde ind, selvom du er sent ude. man skal dog gerne være lidt fleksibelt ift. stramme krav og ønsker.

Ønsker du underholdning eller musik?

Der er meget variation på hvilken slags underholdning og musik, der efterspørges til julefrokoster i Århus. En nem og traditionel underholdning, kunne være pakkeleg eller en quiz. Hvis man ønsker en quiz, kan vi anbefale at benytte Kahoot, som har en masse tilgængelige quizzer. Et andet forslag til underholdning, hvis man er en større julefrokost, kan være en komiker, tryllekunstner eller andre entertainere. I forhold til musik, bør I undersøge, hvorvidt I ønsker en plug-in løsning med en playliste, eller om I foretrækker et live band, som spiller til jeres julefrokost i Århus. Flere af de steder du finder på EventButler færdige pakkeløsninger med mad, drikke og underholdning.

Hvilke former for drikkevarer ønsker i?

Mulighederne inden for drikkevarer som, i kan få serveret til jeres julefrokost i Århus er mange. Foretrækker I øl, vin og vand på bordene under jeres julefrokost eller ser I gerne, at der skal være fri bar og lækre drinks med bartendere tilknyttet. Begge dele er meget populært og kan løses på forskellige måder.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement