Eventbutler logo

Find og book julefrokost i Aarhus 2023

Få det største overblik over steder til en julefrokost

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til julefrokosten

Angiv hvilke kriterier og ønsker du har stedet, hvor den perfekte julefrokost i Aarhus skal afholdes. Her bør du komme ind på præferencer til beliggenhed, rammer, menu og drikkevarer.

Vi finder de steder der bedst kan imødekomme jeres ønsker

Vi gennemgår jeres forespørgsel og undersøger, hvilke steder på vores platform, der opfylder jeres ønsker og behov bedst muligt. 

De kontakter dig med et bud på jeres julefrokost

Du modtager nu op til tre tilbud på din forespørgsel. Herefter er det op til dig at vælge, om du ønsker at gå videre med et af tilbuddene.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om julefrokost i Århus

Ens muligheder i forhold til booking af en julefrokost i Århus afhænger i høj grad af, den dato som man vælger. I en stor by som Århus skal man helst være ude i god tid, hvis man ønsker at booke en af de populære steder til en julefrokost i Århus. Ydermere kan datoen også have meget at sige i forhold til prisniveauet på en julefrokost. De to første uger i december er de mest populære at holde julefrokost, og det kan derfor være mere prisvenligt at arrangere julefrokosten i november eller januar. Det kan dog stadig lade sig gøre at finde et sted i selve Århus centrum selvom man er sent ude, så længe man kan være fleksibel ift. krav og ønsker.

Der er stor variation når det kommer til den underholdning og musik der efterspørges til julefrokoster i Århus. Mest populært er et traditionelt indslag som pakkeleg, der engagerer hele selskabet i en konkurrence om at sidde tilbage med flest gaver. En idé til anderledes underholdning kunne være en julequiz på Kahoot. Her finder du både eksisterende quizzer, men I kan også lave jeres helt egen. Er det en julefrokost for en større forsamling, kan man overveje at bestille et live-band, en komiker eller en entertainer til at få stemningen til vejrs. Hvis I selv står for musikken, kan det være en god idé at forberede en playliste på forhånd, så man ikke behøver tænke over det til selve festen.

I Århus er der mange muligheder, når det kommer til drikkevarer, der kan serveres til en julefrokost. I mange forplejningspakker er der udover en menu inkluderet øl, vin og vand, mens drinks enten kan tilkøbes som en del af pakken eller på selve stedet. Har du særlige ønsker til de drikkevarer der skal serveres til julefrokosten, kan det være en god idé at kontakte stedet på forhånd og blive klogere på mulighederne.

Gæster der selv kommer fra Århus, har muligvis ikke det store behov for en overnatning, men for gæster der ikke er fra byen, kan det være en stor service. Det kan f.eks. være aktuelt, hvis man både har kontorer i Århus og København, og ønsker at samle personalet til julefrokosten. Klik her for at se hvilke steder man kan holde en julefrokost med mulighed for at overnatning.

Planlæg din julefrokost i Århus med EventButler

Skal du holde julefrokost i Århus? Med EventButler får du et overblik over muligheder for afholdelse af en julefrokost, uanset om det er er et planlagt arrangement, en restaurant, hotel eller catering, du søger i Århus. Med dette overblik kan du læse om stederne og kontakte dem direkte for et tilbud. Hvis du har brug for idéer, tilbyder vi at indhente op til tre tilbud på din julefrokost i Århus efter din ønsker og krav.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement