Eventbutler logo

Find og book julefrokost i Fredericia 2023

Søg blandt 600+ steder til en julefrokost

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine forventninger til julefrokosten

Beskriv kort og præcist hvilke ønsker du har til julefrokosten i Fredericia. Herunder kan du komme ind på dine præferencer til julemenu, julefrokostens placering samt varigheden af arrangementet.

Vi finder de bedste til at imødekomme dine ønsker

Vi sender din forespørgsel videre til de steder i Fredericia, der bedst kan imødekomme dine ønsker til årets julefrokost. 

De kontakter dig med deres bud på årets julefrokost

De udvalgte steder kontakter dig med deres tilbud på jeres julefrokost. Nu er det op til dig at vurdere, om en af stederne skal danne ramme om årets julefrokost.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om afholdning af julefrokost i Fredericia

Antallet af gæster kan have stor betydning for hvilket lokale i Fredericia, der bedst kan imødekomme jeres behov. På EventButler kan du på det enkelte steds side se, hvor mange deltagere der er plads til i lokalerne. Til nogle julefrokoster kan det dog være aktuelt med ekstra plads. Ofte afholdes julefrokoster i vintermånederne, og derfor kan det være en god idé, at der er tilstrækkelig plads til at samtlige aktiviteter i løbet af aftenen, kan foregå indendørs. Herunder kan du overveje, om der skal på stedet skal være et dansegulv eller sceneområde. 

En julefrokost i Fredericia kan variere meget i forhold til budget. Der er mange parametre, som har indflydelse på kuvertprisen f.eks. varighed af arrangement, valg af forplejning, lokation og om der skal tilbydes overnatning. Generelt er der en tæt sammenhæng mellem pris og kvalitet. Du kan besøge de enkelte steders side på EventButler for at blive klogere på prisen, og hvad der er indeholdt i prispakkerne. En julefrokost i Fredericia har typisk en kuvertpris på mellem 400 kr. og 1200 kr. 

Underholdning er en vigtig del af julefrokosten, fordi det er med til at sætte stemningen. Du kan overveje, om underholdning skal tage form af aktiviteter I selv deltager i, eller om der skal hyres underholdning udefra. Til en julefrokost kan man booke liveoptrædener som musikere, en stand-up komiker eller DJ. Alternativt kan man arrangere aktiviteter, som engagerer gæsterne som f.eks. den traditionsbundne pakkeleg eller en julequiz. 

Det er ikke sikkert, at alle gæsterne har bopæl i Fredericia. For gæster der kommer langvejs fra, kan det være fordelagtigt, hvis der er en overnatningsmulighed, der hvor julefrokosten holdes. Klik her for at se steder der kan arrangere en julefrokost med overnatning. Alternativt kan man arrangere offentlig transport frem og tilbage. Der er direkte togforbindelser fra København, Odense og Århus til Fredericia. Klik her for at finde og bestille togbilletter til og fra Fredericia.

Brug EventButler til finde rammerne til en julefrokost i Fredericia

Hvis du skal arrangere en julefrokost i Fredericia, men mangler at finde et sted, hvor det skal holdes? På EventButler kan du lave en søgning, som er filtreret, og derved hurtigt finde frem til de steder, som efterlever netop dine ønsker. Alternativt kan du udfylde vores formular, hvortil vi giver dig 3 uforpligtende tilbud fra steder, der bedst matcher dine forventninger til en julefrokost i Fredericia.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement