Book julefrokosten i Randers 2023

Start din søgning og find steder i Randers til en julefrokost og se deres prispakker

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv kravene til jeres julefrokost

Giv en kort beskrivelse af, hvad I har af ønsker til jeres julefrokost i Randers. Det kunne f.eks. være, hvis I har nogle specifikke ønsker til julemenuen eller selve stedet.

Vi finder de bedste tilbud til jer

Vi finder de 3 steder, som vi tænker, vil vække størst interesse for dig, og som bedst efterlever de krav, du har til en julefrokost i Randers. 

De kontakter dig med buddet på jeres julefrokost i Randers

De tre steder vil kontakte dig, og herefter vælger du helt selv, hvem du ønsker, der skal afholde jeres julefrokost i Randers.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om julefrokost i Randers

Julefrokoster varierer meget i forhold til pris, og afhænger blandt andet af antallet af gæster, varighed, valg af menu og om der skal tilbydes overnatning. De typiske priser på en julefrokost er 500 kr. til 1000 kr. per kuvert. Det kan anbefales at besøge de enkelte steders side, hvor det er oplyst, hvad der er indeholdt i de forskellige steders forplejningspakker.

Der kan være flere årsager til, at man vælger, at der skal tilbydes overnatning efter en julefrokost. Finder julefrokosten sted langt fra gæsternes bopæl, kan det være bekvemt ikke at være tvunget til at finde transport hjem efter julefrokosten. Ønsker man, at der er en overnatningsmulighed på stedet, finder du på EventButler flere hoteller i Randers, hvor der kan afholdes julefrokost med efterfølgende overnatning. 

I Randers er der er et bredt udvalg af steder, hvor der kan afholdes en julefrokost. På EventButler har vi diverse restauranter, hoteller og kroer, som kan danne ramme om en julefrokost. Overvej hvilke ønsker og krav du har til stedet, hvor julefrokosten i Randers skal afholdes. Det gør planlægningen mere overskuelig, og gør det lettere for dig at finde det ideelle sted til en julefrokost. 

Ofte bookes lokaler til en julefrokost med en varighed på imellem fire og otte timer. Ønsker man at forlænge arrangementet, kan man f.eks. kombinere julefrokosten med teambuilding. Starter man arrangementet med teambuilding, kan det være et godt springbræt til en festlig aften, der står i fællesskabets tegn.

Få hjælp til at finde et julefrokoststed i Randers med EventButler EventButler

Når tiden nærmer sig jul, betyder det ofte, at der skal planlægges en julefrokost. Det er her, vi kan hjælpe dig. Du kan nemt og hurtigt benytte filtreringen, hvor du selv kan se hvilke steder og arrangementer, som kan have interesse for netop din julefrokost. Endvidere er det også muligt at udfylde vores formular, hvor vi finder de 3 steder i Randers, som vil give bedst mening for dig.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement