Eventbutler logo

Find og book dit møderum

Få det største overblik over møderum med EventButler

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker og krav til et møderum

Giv en beskrivelse af hvad du forventer af et møderum. Herunder hvad du efterspørger i forhold til belliggenhed, mødefacilitter samt ønsker til forplejning. 

Vi sender din forspørgsel til udvalgte mødesteder

Vi undersøger markedet for møderum, og finder de 3 møderum, der bedst kan imødekomme dine krav og ønsker. 

Du modtager nu tre tilbud på et møderum

I løbet af få dage efter du har indsendt en tilbudsformular, modtager du et tilbud på møderum fra tre steder. Det er nu op til dig at vurdere, om en af møderummene skal danne ramme om dit næste møde. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

FAQ om møderum

Det er en god idé at danne sig et overblik over, hvordan man forventer mødet skal forløbe. Ved at kortlægge mødet, har du bedre forudsætninger for at vurdere hvilket udstyr og faciliteter, der essentielt for at mødet kan gennemføres gnidningsfrit. For nogle forsamlinger kan det f.eks. være relevant med adgang til et udendørsareal, hvis det er et længerevarende møde, hvor der undervejs kan opstå behov for en rygepause eller at trække frisk luft.

Det er en god idé at forholde sig til, om mødet skal afholdes i bymæssige- eller landlige omgivelser. Fordelen ved at afholde mødet i en af de større byer, er at det sandsynligvis er nærmere mødedeltagernes arbejdsplads. Det kan være en praktisk løsning, så deltagerne ikke skal bruge lang tid på at komme frem og tilbage. Hvis man planlægger et længerevarende møde, kan det give mening at finde et sted i landlige omgivelser, hvor deltagerne har mulighed for at nyde den friske luft og natur i pauserne.

 

Det er en god idé at lægge en plan for hvordan du forestiller dig mødet skal forløbe inden du beslutter dig for et specifikt møderum. Du kan få indsigt i hvilke mødefaciliteter der stilles til rådighed i møderummet ved at gå ind på det enkelte steds side. Det er også muligt at sortere sin søgning igennem filterfunktionen, så du kun får vist møderum, der kan imødekomme dine krav til faciliteter og udstyr.

De fleste hoteller, konferencecentre og restauranter sælger kun mødepakker, som inkluderer forplejning. At mødetlokalet er inklusiv forplejning, er ofte en praktisk løsning, da man slipper for selv at medbringe mad og drikke til mødet. Foretrækker du at leje et mødelokale uden forplejning, så finder du igennem EventButler også flere steder, som tilbyder dette. 

Find det helt rigtige møderum med EventButler

På EventButler gør vi en dyd ud af, at det skal være nemt og overskueligt at finde det møderum som du søger. Start din egen søgning på EventButler igennem filterfunktionen eller oversigten. Her kan du filtrere din søgning, så du kun får vist de møderum, som lever op til dine krav. Hvis du mangler inspiration, kan en af vores specialister også hjælpe dig på vej. Her skal du bare indsende en tilbudsformular, hvor du beskriver det ideelle møderum, så modtager du i løbet af få dage et tilbud, fra op til 3 steder med et møderum der imødekommer dine krav. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement