Eventbutler logo

Find og book eventlokale i København

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Fortæl dine ønsker til eventlokalet

Oplys dine krav til lokalet. Herunder hvor mange der deltager i eventet, hvor du tænker at afholde det samt dine præferencer i forhold til forplejning. 

Vi finder lokalet, som passer til dit event

På baggrund af din forespørgsel, screener vi markedet, og finder det bedste match på et eventlokale til dit event.

Du kontaktes af 3 steder med relevante eventlokaler

Tre udvalgte steder med eventlokaler, der matcher dine behov kontakter dig. Nu er det din tur til at tage stilling til, om du ønsker at gå videre med et af tilbuddene.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

Eventlokaler i København

Find et lokale, der passer til dit event

På EventButler har du mulighed for at tænke stort, når du planlægger et event. Planlægger du en forretningsorienteret konference, eller er det tid til en hyggelig aften med mad og vin for venner eller kollegaer? På EventButler finder du steder med eventlokaler i alle størrelser i hele Danmark, som er klar til at afholde dit event.

Er der behov for overnatningsmuligheder til gæsterne?

For gæster der skal deltage i et event langvejs fra, kan det føles uoverskueligt, at skulle hjem samme dag. Det kan derfor være bekvemt med en overnatningsmulighed på stedet- eller i nærheden. Det betyder at gæster, der muligvis var taget tidligt hjem- kan slippe tøjlerne og nyde aftenen. Om det er fordi, man kan krybe til køjs i ordentlig tid, eller nyde et glas vin eller to afhænger af den enkelte. Har man sporet sig ind på et eventlokale, som ikke tilbyder overnatning, kan det være en god idé at undersøge mulighederne for overnatning i nærheden. Dette kan de fleste eventsteder typisk oplyse om, og måske har de også en god aftale. 

At afholde et event i København

København er en særpræget by- ikke alene for dens status som Danmarks hovedstad, men da den er samtidig beriget af et unikt kulturliv. Er der indlagt et frirum før- eller undervejs i dit event? Så kan det være en god idé at gå på eventyr i det københavnske kluturliv. Hvis der er mange deltagere fra udlandet, kan man overveje at lægge en tur forbi Christiana. For de gæster der ikke kender fristaden i forvejen, kan det være en øjenåbnende oplevelse, sammenholdt med de typiske turistattraktioner, man finder i en storby.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement