Eventbutler logo

Find en restaurant med privatlokale

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine forventninger til lokalet og restauranten

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din restaurant med privatlokale. Det kunne bl.a være ønsker til plads, egen bar eller menu mv.

Vi finder de bedste restauranter med privatlokale

Vi matcher din forespørgsel med de tre restauranter med privatlokale, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres tilbud

Du vil herefter modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste restauranter med privatlokale, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser ved valg restauranter med privatlokale

Hvor mange deltager?

Det kan være relevant, når du skal finde en restaurant med privatlokale, at have styr på, hvor mange deltagere du regner med, I skal være. Antallet af deltagere, kan have indflydelse på, hvilke steder der vil være relevante for dig og dit arrangement.

I hvilken forbindelse skal du bruge en restaurant med privatlokale?

Når du leder efter en restaurant med privatlokale, kan det være en god idé at overveje, hvilket selskab der skal afholdes. Såfremt du skal holde en fest eller selskab, kan det give god mening, at forespørge til netop dette formål. Såfremt det er en business middag, vil det måske være at foretrække, at lokalerne er mere formelle og tilbyder diverse tekniske muligheder.

Hvordan ønsker du at afregne drikkevarer?

Køb af drikkevarer på en restaurant med privatlokale, kan ske på flere måder. Du kan vælge, at der skal være vin og vand til bordene. Du kan også, vælge at der skal være fri bar, så dine gæster selv kan vælge deres drikkevarer. I forhold til fri bar, kan dette også ordnes på forskellige måder. En mulighed er, at alt der bliver bestilt skrives op, så du betaler per genstand. Slutteligt, kan du også vælge, at baren skal være helt fri, så du betaler et engangsbeløb, uanset hvor meget der bliver drukket. Det er dog ikke sikker at alle steder, du får kontakt til, tilbyder alle disse modeller, og det vil derfor være nødvendigt med en dialog herom hos det enkelte sted.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement