Eventbutler logo

Find og book eventlokaler i Danmark

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til et eventlokale

Fortæl os hvad du ønsker af eventlokalet. Det er relevant, hvor mange der deltager i dit event, hvor det skal afholdes og dine præferencer til forplejning.

Vi finder det perfekte eventlokale

Vi bestræber os på at finde et eventlokale, som kan imødekomme dine behov. Vi ønsker at levere den bedste service, og derfor kan det ske, at vi kontakter dig med opfølgende spørgsmål omkring dit event.

Du modtager tilbud fra tre udvalgte eventsteder

Du bliver kontaktet via mail eller telefon med tre uforpligtende tilbud på eventlokaler. Har vi ramt plet? Så kan du gå videre med det bedste tilbud.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

Find det helt rigtige eventlokale

Præferencer til eventlokalet

Har du overvejet hvilke krav til lokalet, der skal være opfyldt for at skabe rammerne om lige netop det event du drømmer om? Det varierer fra event til event, hvad der er vigtigt; men af typiske overvejelser er geografisk beliggenhed, præferencer til forplejning og kapacitet.

Kapacitetsbehov for dit event

Når man skal finde det rette lokale til et event, er det vigtigt, at der er plads til samtlige gæster samt de aktiviteter, der foretages undervejs. Hvis du ønsker at afholde et større event, kan man overveje, om den rigtige løsning er et konferencecenter, et hotel, en gammel hangar eller noget helt fjerde. Hos alle vores samarbejdspartnere har personalet stor erfaring med arrangering og servicering af større forsamlinger. Er man et mindre selskab, kan man tænke over, om der skal findes et mindre sted; f. eks. en restaurant, kro eller cafe. Mindre lokaler kan betyde, at gæsterne føler sig mere intime til dit event.

Beliggenhed af eventlokalet

Det kan være en udfordring at beslutte, hvor eventlokalet skal være lokaliseret. En mulighed er, at vælge et lokale i et område, hvor man forventer hovedparten af gæster har kort distance imellem bopæl og eventlokalet. Du kan også fokusere på, at finde et eventlokale i ideelle omgivelser. Ønsker man f.eks. at afholde et meditationskursus eller en mindfulness-konference, kan det være fordelagtigt at finde et eventlokale i landlige omgivelser i form af skov og natur, hvor der er ro omkring deltagerne.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement