Eventbutler logo

Selskabslokaler med mad - Book her

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv hvad du søger til til selskab

Fortæl os om dine ønsker og behov til et selskabslokale med mad. Overvej selskabslokaletsstørrelse, faciliteter, lokation mv.

Din forespørgsel udsendes til udvalgte steder

Dine ønsker gennemgåes og bliver matchet 3 samarbejdspartnere, der kan efterleve dine forventninger til et selskabslokale med mad. 

Du kontaktes direkte med dine tilbud

Stederne kontakter dig på tlf. eller e-mail med tilbud på selskabslokaler med mad. Herfra er det op til dig at beslutte dig, hvorvidt du ønsker at vælge ét af stederne.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

Leder du efter selskabslokaler med mad?

Selskabslokalets facetter

Når du skal vælge dit kommende selskabslokale med mad, er der en række ting du skal tage stilling til. Først og fremmest lokation, hvor i landet skal selskabslokalet befinde sig, dernæst kapacitet, hvor mange mennesker skal selskabslokalet rumme og hvordan skal det indrettes, slutteligt faciliteter, hvad skal selskabslokalet rumme, skal der være plads til et dansegulv, en bar eller måske noget helt tredje. 

Placering af selskabslokalet

Netop placeringen af selskabslokalet kan have indflydelse på, hvor let det er at komme til og fra for dig og dine gæster. Det er derfor vigtigt at overveje, hvorvidt stedet skal være tæt på byen, hvor de offentlige transportmulighederne er nemme, eller mere landeligt med rig mulighed for aktiviteter og gode parkeringsforhold.

Tallerkenservering eller buffet

Efter ovenstående punkter er blevet afklaret, kan du nu begynde at spekulere på hvordan forplejningen skal sammensættes. Mange af vores samarbejdspartnere tilbyder både tallerkenservering og buffeter ud fra fastsatte og sæson bestemte menuer. Altafhængigt af stemningen for dit arrangement kan du vurdere, hvad du mest er til. Med en tallerkenservering serveres tallerknerne portionsanrettede for dig og dine gæster, mens valget af buffeten tillader en mere fri tilgang, hvor I selv kan vælge mellem en række retter og spise som I lyster. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement