Eventbutler logo

Find og book en firmafest med overnatning

Få det største overblik over steder til en firmafest med overnatning

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til firmafesten

Beskriv kort dine ønsker til firmafesten. Her har du mulighed for at komme ind på antallet af gæster, hvor mange der skal overnatte og hvor i landet firmafesten skal afholdes. 

Vi finder de bedste steder med overnatning

Vi matcher dine ønsker med de bedste muligheder på markedet, så du hurtigt kan finde det helt rette sted til din firmafest.

Du får tilbud på en firmafest med overnatning 

Du modtager helt gratis og uforpligtende op til tre tilbud fra de udvalgte steder. Herefter kan du tage stilling til, om du ønsker at forsætte dialogen med et af stederne. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ omkring firmafester med overnatning

Ofte kan det være rart for gæster, hvis der er mulighed for at overnatte på stedet efter firmafestens ophør. Det betyder, at gæsterne slipper for at tænke på hjemtransport på upraktiske tidspunkter af døgnet. Klik her for at se de steder hvor der kan arrangeres en firmafest med overnatning.

Prisen på en firmafest overnatning afhænger blandt andet af lokationen, valg af forplejning og beliggenhed. For et aftenarrangement med fuld forplejning og overnatning koster det de fleste steder i omegnen af 1600 kr. Vi gør opmærksom på, at prisniveauet for en firmafest med overnatning spænder bredt.

Hvis du skal være sikker på, at firmafesten bliver noget helt særligt i år, er det en god idé at gøre sig tanker omkring underholdning. Mange foretrækker den traditionelle firmafest med musik, dansegulv og fadølsanlæg. Hvis det er på tide at kollegaerne ud af deres comfortzone, kan du overveje, om der skal være et tema til festen. En mulighed er at trække kollegaerne et skridt tilbage i tiden til et 80'er tema med kulørte lamper, diskomusik og en farvestrållende dresscode. 

En af de centrale spørgsmål der opstår, når man skal planlægge en firmafest er, hvad menuen skal bestå af. På EventButler tilbyder de enkelte steder skræddersyede forplejningspakker med spændene retter. Du kan blive klogere på, hvad forplejningspakkerne indeholder ved at klikke dig ind på de enkelte steders side her på platformen. 

EventButler kan hjælpe dig med at finde et sted til en firmafest med overnatning

Drømmer du om at arrangere en firmafest med overnatning, men mangler stedet, hvor det kan lade sig gøre? På EventButler får du hurtigt og nemt et overblik over stederne. Udforsk stederne på egen hånd i oversigten, eller indhendt tre tilbud ved at udfylde en tilbudsformular. Herefter bliver du kontaktet af tre udvalgte steder med deres bud på en firmafest med overnatning.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement