Eventbutler logo

Find stedet til din firmafest med overnatning

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til firmafesten

Beskriv gerne kort dine ønsker til firmafesten. Det kunne bl.a. vedrøre antallet af gæster, antallet af overnattende gæster, beliggenheden mv.

Vi finder det bedste sted med overnatning

Vi matcher dine ønsker med de bedste muligheder på markedet, så du hurtigt kan finde det helt rette sted til din firmafest.

De udvalgte steder kontakter dig med deres bedste bud

Du vil modtage 3 helt gratis og uforpligtende tilbud fra de udvalgte steder. Herefter er det op til dig, hvem du vælger at fortsætte dialogen med.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser til firmafesten med overnatning

Lokalitet og transport

Firmafestens lokalitet har betydning for flere ting. Ønsker du at holde firmafesten nær centrum, så dine medarbejdere nemt kan tranporteres til og fra stedet, eller ønsker du et mere aflukket sted, hvor I kan feste til langt ud på natten uden at forstyrre omliggende huse? Derudover skal det overvejes, hvordan dine medarbejdere skal tranporteres til og fra firmafesten: skal de transportere sig selv eller bliver der arrangeret en bus, som både afhenter og afleverer medarbejderne igen dagen efter.

Underholdning

Skal firmafesten være noget helt specielt i år? Så overvej, hvilken form for underholdning, der skal være. Måske foretrækker du den traditionelle firmafest med dansegulv, musik og fadølsanlæg? Eller måske skal det være noget helt særligt i år med temafest, lejet bartender og stand-up komiker? Nogle foretrækker også aktiviteter, hvor medarbejderne fordeles på konkurrerende hold, hvis man er på udkig efter nogle teambuilding aktiviteter.

Inspiration til menuen

En af de store spørgsmål til firmafesten er typisk, hvad menuen skal bestå af. Eksempler på menuer kan være tapas, den klassiske buffet, en 3-retters menu, social dining, private dining i eget lokale eller lignende. Vær også opmærksom på særlige gæster, som skal tilgodeses med hensyn til allergener, vegeterer, veganere mv. - så sammensætter kokken den perfekte menu til dig og dine gæster.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement