Eventbutler logo

Find og book årets firmasommerfest

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv din firmasommerfest

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din firmasommerfest samt, hvad du forventer af arrangementet og omgivelserne.

Vi finder de feststeder til opgaven, som matcher din ønsker

Vi matcher din forespørgsel med de tre feststeder, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis ud fra dato, geografi, omgivelser, prisniveau mv.

De kontakter dig med deres bud på din firmasommerfest

Du vil modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste feststeder i dit område, hvoraf du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

Planlægningen af en firmasommerfest

Hvordan skal omgivelserne være?

Ønsker du eksempelvis din sommerfest afholdt på en kro, restaurant, hotel eller i virksomheden, så imødekommer vi alle disse behov. Skal der være plads til overnattende gæster, bør det også tages med i overvejelserne. Lige så vel som eventuelt plads til dansegulv, band, udendørs areal eller andet.

Hvem skal deltage? 

Det kan være meget forskelligt hvad man ender med at lave, alt efter hvem det er, som skal deltage. Er det en gruppe unge med ‘krudt i røven’, kan det være sjovt med en aktivitetsdag i form af noget teambuilding, kajaktur, rappelling eller andre fysiske aktiviteter, som passer til årstiden. Er det måske en gruppe i den ældre generation, eller nogen med et handicap, kan det muligvis være hyggeligt med et udendørs middagsarrangement. Alt efter hvem der deltager, kan man overveje hvilke aktiviteter, som vil give bedst mening. 

Hvor længe skal festen vare?

Nogle firmafester slutter fx ved midnat, mens andre ønsker, at festen skal vare ved helt til den lyse morgen. Dette kan være væsentligt at have med i overvejelserne, da det for nogle steder forventes, at der er ro på et bestemt tidspunkt. Alt efter hvad forventningerne er til firmafesten, kan man med fordel have dette med i overvejelserne. Alternativt kan du også overveje, at sommerfesten starter udenfor, og når det så begynder at blive mørkt og muligvis en smule koldt, kan I bevæge jer ind i nogle lejede lokaler,

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement