Find stedet til en personalefest

Søg blandt mere end 750 steder til en personalefest og se deres festpakker

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv den ideelle personalefest 

Forklar hvordan du forestiller dig, at personalefesten skal foregå. Her kan du komme ind på præferencer til lokationen, aktiviteter og forplejning. 

Vi finder de bedste steder til en personalefest

Vi gennemgår din beskrivelse, og finder de tilbud der bedst stemmer overens med dine ønsker og krav. 

Du kontaktes af op til tre udvalgte steder

Nu modtager du op til tre tilbud direkte fra stederne der kan danne ramme om en personalefest. Du kan frit vælge om du ønsker at gå videre med et af tilbuddene. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ omkring personalefester

Prisen på en personalefest spænder bredt og afhænger af hvilke aktiviteter der skal være, hvor personalefesten skal afholdes samt valg af forplejning. En populær løsning på en personalefest er et aften arrangement på et hotel eller en restaurant inklusiv fuldforplejning. Typisk vil denne valgmulighed koste imellem 700 kr. til 1500 kr. per person afhængig af hvor eksklusiv festen skal være. Ønsker man en billigere løsning, kan man leje et lokale uden forplejning og selv stå for menuen. Prisniveauet for lokaleleje til en personalefest spænder typisk imellem ca. 3000 kr. til 7000 kr. 

Alt afhængig af hvor i landet virksomheden befinder sig i landet, kan det have betydning for hvor personalefesten skal afholdes. Nogle vælger at personalefesten foregår udenfor hjembyen, hvis fx der er særlige omgivelser eller aktiviteter som prioriteres højere end den geografiske placering. På EventButler finder du lokationer overalt i Danmark, men prisniveauet kan variere alt efter placeringen samt hvor eksklusiv personalefesten skal være. 

Hvad end I er 5000 medarbejdere eller en mindre lokal virksomhed så har vi på EventButler helt sikkert et sted til jer. Det er en god idé at danne sig et overblik hvor mange medarbejdere der kan deltage, da det gør det lettere at gennemskue mulighederne på markedet. På EventButler kan du søge efter steder på baggrund af deltagerantal, så du kun får vist lokaler med en størrelse der er relevant for jer. 

Ønsker man at byde sine medarbejdere på mad og drikkevarer, er der forskellige muligheder for hvordan det kan foregå. Den mest populære løsning er at bestille en forplejningspakke der inkluderer stedet samt mad og drikkevarer til arrangementet. Her på platformen finder du forplejningspakker med alt fra eksklusive portionsanretninger til alsidige buffeter. Alternativt kan du leje et lokale uden forplejning, og selv stå for menuen. 

Brug EventButler til at arrangere din næste personalefest

Skal du afholde en personalefest, men mangler at finde en lokation? Uanset hvilken personalefest du drømmer om, kan du her på platformen få et overblik over mulighederne. Du kan bruge vores oversigt til at søge efter spændende steder i dit område. Det er også muligt at indsende en beskrivelse i tilbudsformularen af den personalefest du ønsker, og derefter få tilsendt op til tre tilbud. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement