Eventbutler logo

Find og book firmaudflugt

Søg blandt mere end 600 steder til en firmaudflugt

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Del dine forventninger til en firmaudflugt

Beskriv i korte træk de ønsker og krav som du har til rammerne om jeres firmaudflugt. Her kan du komme ind på hvilke aktiviteter der skal foregå, varigheden af arrangementet og antallet af deltagere. 

Vi finder de bedste bud på jeres firmaudflugt

Med udgangspunkt i din beskrivelse af det ønskede steder, matcher vi dig med de tre steder, der bedst kan opfylde dine ønsker. 

Du modtager op til tre tilbud på en firmaudflugt

De tre udvalgte steder sender et tilbud direkte til dig. Nu kan du forholde dig til, om der er et af tilbuddene, som du ønsker at følge op på. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om firmaudflugter

Prisen på en firmatur varierer på baggrund af antallet af deltagere, hvor i landet firmaudflugten skal foregå samt varigheden af arrangementet. Det typiske prisniveau for booking af et sted med fuld forplejning spænder imellem 700 kr. til 1500 kr. per kuvert.

Det er en god idé at danne sig et overblik over, hvor mange der deltager i firmaudflugten, og hvilke aktiviteter der skal være. Når du har afklaring omkring dette, er det lettere for dig at vurdere, hvilket sted der passer bedst til jeres firmaudflugt. Her på platformen kan du indikere i din søgning, hvor mange der deltager i firmaudflugten og herefter få vist de lokaler, der har nødvendige pladskapacitet. Hvis du har planlagt udendørsaktiviteter, kan du overveje, om der er behov for adgang til et havemiljø på stedet. Hvis du er i tvivl om stedet har de nødvendige faciliteter til jeres arrangerement, er du velkommen til at tage en dialog med stedet omkring mulighederne.

Er det en kortere firmaudflugt, kan det være tilstrækkeligt med sandwich, snacks, drikkevarer og lign. Hvis der er tale om et heldagsarrangement, er det populært med forplejning i forbindelse med måltider. På EventButler har stederne skræddersyede forplejningspakker, der tager udgangspunkt i arrangementets længde. Du kan blive klogere på, hvad der er inkluderet i forplejningspakkerne ved at klikke dig ind på de enkelte steders side her på platformen. 

En overnatningsmulighed kan være af stor betydning, hvis firmaudflugten ikke foregår i deltagernes hjemby. På EventButler kan du søge specifikt efter steder med et overnatningstilbud. Hvis der ikke er mulighed for overnatning på den valgte lokation, kan det være en god idé at undersøge, om der er hoteller i nærheden, der er indenfor gåafstand.

EventButler er dit værktøj til at arrangere en firmaudflugt

Er du ansvarlig for den næste firmaudflugt, så kan EventButler hjælpe dig. På platformen kan du starte din søgning i oversigten, hvor du med filterfunktionen kan sortere dine resultater, så du kun får vist relevante steder. Mangler du inspiration til firmaudflugten? Så send en beskrivelse af dine forventninger til en firmaudflugt i tilbudsformularen. Herefter vil du modtage op til tre tilbud på steder, der matcher dine ønsker. 

 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement