Book julefrokost i Nordsjælland 2023

Hos Eventbutler finder du steder til årets julefrokost i Nordsjælland

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til julefrokosten

Beskriv dine behov og ønsker til en julefrokost i Nordsjælland. Det kunne bl.a. være specifikke ønsker til omgivelserne, til maden og om der skal være buffet eller portionsanretninger.

Vi finder de bedste til at efterkomme jeres krav i Nordsjælland

Dine behov og ønsker vil blive gennemgået af EventButler, hvorefter vi finder de steder, der matcher dine præferencer bedst muligt. 

De kontakter dig med deres bud på netop din julefrokost

Afslutningsvis vil du blive kontaktet af tre steder, som vil aflægge deres tilbud til dig. Her får du fri mulighed for at vælge det tilbud, som passer bedst til din julefrokost.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om en julefrokost i Nordsjælland

Når man skal afholde en julefrokost, er det vigtigt, at gæsterne har en transportmulighed til og fra lokalerne. Til julefrokoster foretrækker gæster som udgangspunkt ikke selv at køre, da de gerne vil have mulighed for at drikke alkohol. Det er derfor vigtigt at overveje, om der skal planlægges transport til og fra selve stedet i Nordsjælland. Det kan f.eks. være relevant at stedet hvor der afholdes julefrokost, er let tilgængeligt at komme til og fra med offentlig transport.

Til en julefrokost er maden naturligvis et vigtigt aspekt. Alt efter hvilken slags julemad man ønsker til julefrokosten, er der forskellige overvejelser man kan gøre sig. Det mest populære er den helt klassiske julebuffet, hvor der serveres retter som sild, fiskefilet, varm leverpostej, brune kartofler, steg, brun sovs mv. Alternativt kan man også vælge en mere moderne fortolkning af en julemenu med f.eks. amerikanskinspireret julemad. Du kan se hvilken forplejning, der tilbydes de forskellige steder ved at klikke dig ind på de enkelte julefrokoststeder på EventButler.

Det er svært at sætte en specifik pris på en julefrokost i Nordsjælland. Prisen afhænger blandt andet af hvilken lokation der vælges, valg af menu samt varigheden af arrangementet. Du bør også tage stilling til, om der skal være underholdning til julefrokosten. Alt efter hvilken type underholdning man ønsker, varierer prisen. Alt dette er værd at overveje når der skal lægges et budget for julefrokosten. Det er derfor også en god idé at have budgettet fastlagt, før man begynder med de egentlige forberedelser, så du har en klar idé om, hvor meget du har at gøre med, og hvor meget råderum du har. Kuvertprisen på en julefrokost i Nordsjælland spænder imellem ca. 400 kr. og 1200 kr. 

Blandt virksomheder er det efterhånden populært at starte dagen med teambuilding, inden selve julefrokosten skydes i gang. Igennem fællesskabende aktiviteter- og øvelser kan man skabe grobund for en julefrokost, hvor stemningen er helt i top. Se hvilke steder i Nordsjælland, der tilbyder teambuilding ved at klikke her

Planlæg julefrokosten i Nordsjælland med EventButler

Julen er en tid, hvor vi kommer hinanden nærmere særligt til de sjove og glædelige julefrokoster. Står du for at planlægge årets julefrokost med beliggenhed i Nordsjælland? Hos EventButler har vi et tæt samarbejde med de bedste steder i Nordsjælland, der er eksperter i at planlægge årets julefrokoster. Du kan foretage en filtreret søgning, så du kun får vist de steder, som opfylder kravene til netop din julefrokost. Mangler du inspiration? I så fald kan du modtage 3 tilbud fra os. Alt du skal gøre er at udfylde vores formular, og herefter vil du blive kontaktet af de steder, som kan imødekomme dine ønsker. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement