Firmaarrangement i Odense eller på Fyn

På Eventbutler får du det største overblik over steder til et firmaarrangement

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dit firmaarrangement

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit firmaarrangement samt, hvad du eventuelt forventer af selve stedet og omgivelserne.

Vi finder de bedste bud på Fyn

Vi matcher din forespørgsel med de tre arrangører, som kan imødekomme dine præferencer for et firmaarrangement på Fyn. Det kan bl.a. være eventvirksomheder, selskabssteder eller teambuilding aktiviteter.

De kontakter dig med deres bud på dit firmaarrangement

Du vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste bud på markedet, hvor du frit kan vælge, hvilken af de tre, som bedst passer på det firmaarrangement, som du har i tankerne.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om firmaarrangementer i Odense og på Fyn

Odense indeholder en lang række muligheder for dig, som gerne vil afholde et firmaarrangement. Den historiske by, rummer både eventbureauer, hoteller og restauranter som er perfekte lokationer til afvikling af et firmaarrangement i Odense. Hos EventButler får du det største overblik over potentielle lokationer til dit event. Start din søgning allerede nu, i toppen af denne side. Det er vigtigt at overveje hvad formålet er, før du kan finde det perfekte match til dit firmaarrangement. 

Prisen for dit firmaarrangement afhænger af mange forskellige faktorer. Kriterier som lokation, formål, overnatning, antal gæster, størrelse på lokale, valg af forplejning eller eksterne aktiviteter er eksempler på hvad der spiller en rolle i forhold til prissætningen på et firmaarrangement i Odense. Typisk kan man for 700-1200kr. pr. kuvert, få en aftenfestpakke med fuld forplejning inkluderet. Inde på de enkelte steders side, her på platformen, kan du nemt se hvilke pakkeløsninger de tilbyder. Klik her og se, Storebælt Sinatur Hotel & Konference som eksempel.

Overnatning kan være en vigtig faktor, når det kommer til firmaarrangementer i Odense, især hvis dine gæster kommer fra langt væk eller hvis der er alkohol involveret. Ved at tilbyde overnatning, kan gæsterne slappe af og være mere tilstedeværende i stedet for at skulle tænke på transport. For at finde relevante overnatningsmuligheder i Odense, kan du klikke her, for at se en liste over steder, der tilbyder overnatning i Odense og på Fyn. Men hvis dine gæster er fra nærområdet, er overnatning måske ikke nødvendigt for dit firmaarrangement i Odense.

Fyn er et fantastisk sted at afholde firmaarrangementer. Det byder på en række forskellige omgivelser, fra storbyen til stranden, fra havnen til hyggelige kroer, hoteller og restauranter. Derudover er der også en række forskellige aktiviteter at vælge imellem, både for store og små grupper. Nogle eksempler kan være gastronomisk teambuilding, aktiviteter hvor det bedste teamwork belønnes, aktiviteter med høj intensitet eller en festlig aften/nat med kollegaerne. Firmaarrangementer i Odense og på Fyn er et godt valg for at skabe en god stemning og forbedre samarbejdet i teamet.

For at sikre et vellykket firmaarrangement i Odense, er det afgørende at overveje de særlige krav og behov, som gæsterne måtte have. Hvis der er handicappede eller dårligt gående gæster, er det vigtigt at vælge et sted med faciliteter, der passer til deres behov. Brug vores filtreringssystem, i oversigten, for at finde det perfekte sted til dit firmaarrangement på Fyn.

Find det perfekte match til dit firmaarrangement på Fyn

Skal du holde et firmaarrangement på Fyn og måske endda i Danmarks tredje største by Odense? Få overblikket over steder, hvor du kan afholde dit næste firmaarrangement. Du kan i vores tilbudsformular beskrive, hvad du ønsker hjælp til, og derefter får du tilsendt tre tilbud, som matcher din beskrivelse. Du kan også benytte filtreringen herover, hvor der nemt og hurtigt vil blive fundet frem til steder og aktiviteter, som kan passe dig og dine kollegaer.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement