Eventbutler logo

Find dit firmaarrangement i Odense og på Fyn

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dit firmaarrangement

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit firmaarrangement samt, hvad du eventuelt forventer af selve stedet og omgivelserne.

Vi finder de bedste bud på Fyn

Vi matcher din forespørgsel med de tre arrangører, som kan imødekomme dine præferencer for et firmaarrangement på Fyn. Det kan bl.a. være eventvirksomheder, selskabssteder eller teambuilding aktiviteter.

De kontakter dig med deres bud på dit firmaarrangement

Du vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste bud på markedet, hvor du frit kan vælge, hvilken af de tre, som bedst passer på det firmaarrangement, som du har i tankerne.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Planlægning af et firmaarrangement på Fyn

Hvad skal firmaarrangementet indeholde?

Fyn byder på rigtig mange fantastiske steder og omgivelser. både storby, strand, hav, hyggelige kroer, hoteller og restauranter. Derudover har øen også en masse muligheder, når man søger diverse aktiviteter, både for store som små grupper. Det kan bl.a. være gastronomisk teambuilding, aktiviteter hvor det bedste teamwork belønnes, aktiviteter med høj intensitet eller noget så simpelt som en festlig aften/nat med kollegaerne.

Skal der knyttes overnatning til?

Skal dagen sluttes med en festlig begivenhed om aftenen kan overnatning være relevant. Kommer deltagerne fra Fyn, kan deltagerne ofte selv finde hjem. For deltagere fra Jylland eller Sjælland, kan det være en god ide med mulighed for overnatning. Er dette casen, har mange af de muligheder du ser her på siden gode løsninger på dette. Husk at gøre opmærksom på jeres behov, og vil i ofte få præsenteret nogle gode overnatningsmuligheder.

Hvor mange deltagere er der til firmaarrangementet?

Antal deltagere til jeres firmaarrangement har typisk en betydning for, hvilke aktiviteter og steder, i har mulighed for at vælge. Ligeledes kan det have betydning for budgettet hvis i er meget små grupper, da flere aktivteter ofte bliver billigere, hvis man er flere deltagere. Det kan derfor være en god ide at have styr på hvor mange, i forventer deltager til jeres firmaarrangement. Uanset jeres antal har vi med sikkerhed løst en lignende opgave tidligere. Du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis ikke mulighederne her på sitet, vækker din interesse.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement