Eventbutler logo

Find og book konferenceophold

Søg blandt 600+ steder til et konferenceophold

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dit ideelle konferenceophold

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit arrangement samt, hvad du forventer af konferencestedet.

Vi finder de konferencesteder, som passer til opgaven

Vi matcher din forespørgsel med de 3 konferencesteder, som bedst kan imødekomme ønskerne til dit konferenceophold.

De kontakter dig med deres bud på dit konferenceophold

Herefter vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste konferencesteder, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

FAQ om konferenceophold

Har du nogle særlige ønsker i forhold til, hvor konferencestedet skal være placeret? Det kan være, at det skal være på et hotel, en kro eller et konferencecenter. Det kan også være, at stedets omgivelser er det centrale for din beslutning. På den ene side kan det være rart med et konferenceophold, hvor der er store grønne arealer til rådighed. Det betyder, at du f.eks. har mulighed for at planlægge udendørsaktiviteter, hvilket kan være et tiltrængt afbræk i en indholdsrig konference. Alternativt kan et konferencelokale i storbyen bringe jer tættere på bylivet, hvor der er gode muligheder for offentlig transport.

Det er forskelligt hvad der tilbydes til under et konferenceophold, men forplejning er ofte et vigtigt aspekt. Her er det en god idé at forholde sig til hvilke måltider, snacks og drikkevarer, som passer til konferencens indhold og varighed. På EventButler har konferencestederne beskrevet deres prispakker, som er pakker der indeholder forskellige sammensætninger af forplejning der kan vælges imellem.

Hvis konferenceopholdet varer flere dage, eller hvis der er flere udenlandske gæster, så kan det være en god idé med en overnatningsmulighed på stedet. Hvis der skal være overnatning til en stor gruppe mennesker, kan man overveje et konferencehotel eller konferencecenter. Her har personalet stor erfaring med at planlægge og eksekvere professionelle konferenceophold. Næsten alle konferencesteder på EventButler tilbyder overnatning. Se her hvilke konferenceophold der har mulighed for overnatning.

Når man skal beslutte hvilket konferencelokale der kan efterleve ens krav, er det vigtigt at forholde sig til, hvor mange der deltager. Afholder f.eks. en stor konference er det afgørende med et eller flere rummelige lokaler. Derudover kan det være relevant med et sceneområde, mikrofon og højtalere. 

Det kan være svært at vurdere hvilken setting, der stemmer bedst overens med konferencens indhold. Du kan f.eks. overveje om konferenceopholdet skal foregå i formelle eller afslappede rammer. Det er en god idé at bruge billederne af konferencelokalerne på EventButler til at danne dig et indtryk af stedets atmosfære.

Brug EventButler til at booke et konferenceophold

Du får her mulighed for at danne dig et overblik over de bedste konferencesteder i Danmark. Du kan herover søge og læse mere om de forskellige muligheder samt sende en forespørgsel til de enkelte konferencesteder om et tilbud. Du kan også sende dit konferenceophold i udbud ved at udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud fra de steder, som bedst kan efterkomme dine krav til et konferenceophold.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement