Eventbutler logo

Find og book kursussteder på Sjælland, Fyn eller i Jylland

Søg blandt 600+ kursussteder i hele Danmark

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til kursusstedet

Beskriv kort hvad forventer af et kursussted på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Her må du gerne beskrive dine ønsker til lokaler, forplejning og omgivelser. 

Vi udvælger de bedste kursussteder

Vi bruger vores kendskab til markedet til at finde de tre kursussteder, der bedst stemmer overens med det du søger. 

De kontakter dig med deres bud på dit kursus

Du kontaktes herefter af de enkelte kursussteder, som kan give de bedste bud på dit kursus.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om kursussteder på Sjælland, Fyn og i Jylland

Jylland byder på et bredt udvalg af kursussteder for alt imellem de helt store forsamlinger til mindre grupper. I Jylland finder du kursussteder på diverse kroer, restauranter, hoteller og kursuscentre, hvilke giver dig gode forudsætninger for at finde den helt rette løsning til dit kursus. I Jylland er især trekantsområdet et populært område at afholde sit kursus, fordi det er relativt tilgængeligt, uanset hvor kursisterne kommer fra i landet. Du kan også overveje, om kursusstedets omgivelser indgår i dit valg af kursussted. I Jylland finder du både kursussteder i de større byer som Aarhus og Aalborg, men også i mere naturprægede omgivelser som f.eks. langs den Jyske vestkyst. 

Har du en formodning om, at der kommer kursister fra hele landet, kan Fyn være den perfekte løsning i forhold til at mindske gæsternes transporttid. Du kan overveje, om kurset skal afholdes i en af de større byer som Odense, Svendborg eller Nyborg. Foregår kurset i en af disse byer, er det særlig bekvemt for gæster, der ankommer med offentlig transport, da der er togruter fra hele landet til disse destinationer. Er der tale om et kursus der forløber over flere dage, er det populært at søge efter et kursussted i landlige omgivelser. Her har kursisterne mulighed for at bruge pauserne på at trække frisk luft og nyde de naturskønne omgivelser. 

Sjælland er et populært sted at afholde et kursus, da det ofte er her, hovedparten af kursets deltagere kommer fra. På Sjælland er der et bredt udvalg af kursussteder, der både varierer i forhold til omgivelser, pladskapacitet og placering. Uanset om du skal arrangere et kursus for 20 personer, eller en forsamling for 5000 personer så finder du det på Sjælland. Hvis der kommer udenlandske gæster, kan vi anbefale en lokation i København, således at det er overskueligt at komme fra lufthavnen til kursusstedet. Her kan det i øvrigt være en fordel, hvis kursusstedet tilbyder overnatning, således at gæster slipper for selv at finde et hotel i nærheden. 

Brug EventButler til at finde et kursussted på Sjælland, Fyn eller i Jylland

Sjælland, Fyn og Jylland byder mange spændende og unikke kursussteder. Du kan starte din søgning i oversigten, hvor du får et overskueligt overblik over mere end 600 kursussteder i hele Danmark. Har du allerede gjort dig tanker om stedet, men kan ikke finde et kursussted, der matcher dine forventninger? I så fald kan du udfylde vores tilbudsformular, og så gør vi os umage for at finde de rette kursussteder til dig.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement