Eventbutler logo

Find kursussteder på Sjælland, Fyn eller i Jylland

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til kursusstedet

Beskriv kort hvad forventer af et kursussted på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Det kan være ønsker til lokalet, forplejning eller omgivelser.

Vi udvælger de bedste kursussteder

Vi kigger markedet igennem og finder de tre kursussteder, som passer din efterspørgsel bedst.

De kontakter dig med deres bud på dit kursus

Du kontaktes herefter af de enkelte kursussteder, som kan give de bedste bud på dit kursus.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Valg af kursussteder på Fyn, Sjælland eller i Jylland

Kursussteder i Jylland

Lige meget hvor du søger et kursussted i Jylland, er der mange overvejelser du skal gøre dig. Der er både kursussteder i form af diverse kroer, restauranter, hoteller, kursuscentre, hvilket giver mange muligheder for at finde den perfekte løsning. I forhold til omgivelserne, kan man ønske sig byliv, strand og vand, parker og naturomgivelser. Alt efter om man er en stor forsamling eller mindre gruppe, som søger et kursussted i Jylland, så kan dette også klares. Det kan være værd at overveje, hvorvidt der er brug for overnatningsmuligheder ved kursusstedet, eller om der skal findes en anden løsning på det, f.eks. i form af nærliggende overnatningssteder.

Kursussteder på Fyn

Også Fyn byder på mange kursussteder. Skal man fx samle en gruppe med folk fra hele landet, kan et rigtig godt mødested være på Fyn. Der kan man både finde kursussteder i nogle af de større byer, som Odense, Svendborg og Nyborg. Men vidste du, at der også er utrolig dejlige kursussteder rundt i de mindre byer på Fyn? Skal man f.eks. bruge kursusstedet over flere dage, kan man overveje at søge lidt længere væk fra storbyerne, hvor der er nogle rolige og naturskønne omgivelser. Det kan være perfekt til gåture i pauserne og mulighed for at trække frisk luft. Vælger man i stedet at søge et kursussted inde i Odense by, kan det give andre fordele, som nærliggende caféer, restauranter og barer.

Kursussteder på Sjælland

Rigtig mange søger efter kursussteder på Sjælland. Mange vælger København, men der er også rig mulighed for at finde andre steder rundt på hele Sjælland. Uanset om du søger et kursussted til over 300 personer, eller måske et mindre kursussted til 20 personer, så kan det findes. Vælger man f.eks. at søge efter kursussteder andre steder på Sjælland end København, kan man blandt andet også finde steder ved strand og vand, skovområder og meget mere. Sjælland har en stor fordel i deres gode offentlige transportmuligheder, både i form af tog, bus og metro, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme rundt. På den måde kan man uden problemer komme ind til byen, hvis det skulle være ønsket. Ønsker man derimod at finde et kursussted inde i København, så er dette også muligt.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement