Kursussteder på Sjælland, Fyn eller i Jylland

Få det største overblik over kursussteder i Danmark og se deres prispakker

Spar tid og lad os gratis indhente tilbud, der matcher dine ønsker & dato - Start her

Søg blandt 750+ steder

Gratis og uforpligtende

92% får svar indenfor en time

Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de 3 bedste tilbud
1

Beskriv dine ønsker til kursusstedet

Beskriv kort hvad forventer af et kursussted på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Her må du gerne beskrive dine ønsker til lokaler, forplejning og omgivelser. 

2

Vi udvælger de bedste kursussteder

Vi bruger vores kendskab til markedet til at finde de tre kursussteder, der bedst stemmer overens med det du søger. 

3

De kontakter dig med deres bud på dit kursus

Du kontaktes herefter af de enkelte kursussteder, som kan give de bedste bud på dit kursus.

Få 3 tilbud her
Eventbutler intruduktion video
Kun 40 sek
Sådan fungerer Eventbutler

Hvorfor bruge Eventbutler

4,8 stjerner på Trustpilot
750+ steder i hele Danmark
Hurtigt og nemt overblik over markedet
Få personlig rådgivning via telefon og chat
92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time

FAQ om kursussteder på Sjælland, Fyn og i Jylland

Jylland har et bredt udvalg af kursussteder til både store og små forsamlinger. Her kan du finde kursussteder på kroer, restauranter, hoteller og kursuscentre, hvilket giver dig gode muligheder for at finde den perfekte løsning til dit kursus. Trekantsområdet er især populært i Jylland som et område at afholde kurser, da det er tilgængeligt uanset, hvor i landet kursisterne kommer fra. Når du vælger et kursussted i Jylland, kan du også overveje stedets omgivelser, da der både er mulighed for at vælge en placering i en storby som Aarhus eller Aalborg eller i mere naturskønne omgivelser langs den jyske vestkyst.

...

Sjælland er et populært sted at afholde kurser, da hovedparten af deltagerne ofte kommer fra området. Der er et bredt udvalg af kursussteder på Sjælland med forskellige omgivelser, kapacitet og placering. Uanset om du skal arrangere et kursus for 20 eller 5000 personer, kan du finde det på Sjælland. Hvis der kommer udenlandske gæster, kan det være en fordel at vælge en lokation i København, da det er let at komme til og fra lufthavnen. Derudover kan det være en fordel, hvis kursusstedet tilbyder overnatning, så gæsterne slipper for selv at skulle finde et hotel i nærheden.

...

Hvis du formoder, at der kommer kursister fra hele landet, kan Fyn være den perfekte løsning for at mindske gæsternes transporttid. Du kan overveje at afholde kurset i en af de større byer som Odense, Svendborg eller Nyborg. Hvis kurset foregår i en af disse byer, er det særligt bekvemt for gæster, der ankommer med offentlig transport, da der er togruter fra hele landet til disse destinationer. Hvis kurset strækker sig over flere dage, er det populært at finde et kursussted i landlige omgivelser. Her har kursisterne mulighed for at bruge pauserne til at trække frisk luft og nyde de naturskønne omgivelser.

...

Kenneth, partner i Eventbutler

Jeg hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen Partner i Eventbutler

Start din søgning og opdag mere end 750 steder fordelt over hele Danmark