Eventbutler logo

Find de rette mødelokaler i København K

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til mødelokaler i København K

Beskriv dine ønsker til mødelokaler i København K. Det kan f.eks. du har kriterier til størrelsen af lokalet, omgivelserne eller faciliteterne.

Vi finder kun de bedste mødelokaler i København centrum

På baggrund af din forespørgsel og beskrivelse, gennemsøger vi markedet og finder de bedste matches til dig.

De udvalgte steder kontakter dig med et tilbud

Herefter modtager du op til 3 uforpligtende tilbud, fra udvalgte steder med mødelokaler i København K. Herfra foregår den fulde dialog mellem dig og stederne.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser du kan gøre dig, før du vælger dit mødelokale i København K

Hvad skal dit mødelokale rumme? 

Vi anbefaler at sondere over ens behov for mødelokalet, og særligt hvad mødelokalet skal kunne rumme. Det er derfor værd at overveje, hvordan arrangementet skal forløbe og hvordan mødelokalet skal tage sig ud. Det kan være, det er et krav, at lokalet fordrer kreative ideer, innovation og nytænkning og bryder med de konventionelle rammer eller at I er mere tilbøjelige til de velkendte mødelokaler. Deltagerantallet er ligeledes en vigtig faktorer at overveje i forbindelse med udvælgelsen af mødelokaler og herunder mødelokalets fleksibilitet og opstillingsmuligheder samt, hvorvidt der er behov for bestemte faciliteter, såsom borde, stole, skærme osv. eller at stedet har et udendørsområde, hvor I kan begå jer og lave forskellige aktiviteter.

Forplejning til mødet

Forplejning under mødet, vil give benzin til hjernen og kroppen. I kan derfor overveje, hvorvidt forplejning ønskes og i så fald i hvilken form. Mødets varighed har meget at sige for, hvor ens behov for forplejning ligger. Derfor har mange af vores samarbejdspartnere udformet forskellige pakker, der strækker sig over forskellige tidsintervaller. Skal I blot holde et kort formiddagsmøde, kan en simpel forplejning med te, vand, kaffe og lette anretninger være tilstrækkeligt. Skal mødet derimod afholdes over hele dagen, vil behovet for forplejning ændre sig og det kan være nødvendigt med en dagsmødepakke, hvor mad, drikkevarer, snacks samt kaffe, te og vand ofte er inkluderet.

Hvor skal mødet afholdes?

For nogle er omgivelserne og placeringen, et vigtigt element i udvælgelsen af lokaler. Med en central placering i storbyen, vil transportmulighederne ofte være nemmere for dig og dine deltagere, mens en placering uden for storbyerne og tættere på naturen kan bringe en form for fred og distance for storbyens sus og jag. Behovene er forskellige, fra møde til møde.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement