Afhold julefrokost på en restaurant i København

Søg blandt restauranter i København til en julefrokost og se deres julefrokostpakker

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til restauranten

Indsend din forespørgsel med ønsker og krav til restauranten i København. Du må gerne komme ind på præferencer til menu, lokation og antallet af gæster. 

Vi finder de bedste restauranter i København

Vi gennemgår dine kriterier og finder derefter de tre restauranter, som møder dine ønsker til en julefrokost.

De kontakter dig med deres bud på din julefrokost

Indenfor få dage vil I modtage op til 3 tilbud fra de udvalgte steder. Du vil evt. blive kontaktet med uddybende spørgsmål, så vi kan finde det rette sted til dig. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om julefrokost på en restaurant i København

På EventButler finder du restauranter med en julefrokostpakke. Når du klikker dig ind på den enkelte restaurants side, kan du læse hvad julefrokostpakken indeholder. Det er mest populært med en menu bestående af retter som f.eks. flæskesteg, rødkål, brune kartofler osv. Har du lyst til at prøve noget alternativt? Så kan du også vælge en mere moderne fortolkning af den danske julemad. Uanset hvilken type julemad du foretrækker, finder du sikkert en god løsning på en restaurant i København med EventButler. 

Der er forskellige tilgange til, om man ønsker at dække det som arrangør eller lade gæsterne betale for drikkevarer. Du kan også overveje at aftale med restauranten, hvor mange drikkevare man ønsker at tilbyde gæster, før der er egenbetaling. I mange julefrokostpakker på EventButler indgår drikkevarer ad libitum i prisen per kuvert. 

Hvis man ønsker at holde julefrokost på en restaurant i en af de første uger i december, skal man være ude i god tid, ellers er udbuddet over ledige steder småt. Er man fleksibel i forhold til dato, er der større sandsynlighed for, at de populære steder er ledige.

København er byen af muligheder, når det kommer til at arrangere en julefrokost på en restaurant. I København K finder du en lang række restauranter, hvor der kan holdes en julefrokost. Den centrale placering gør det let tilgængelig for gæster, der ankommer med offentlig transport som f.eks. metro eller tog. Fra København K er det også bekvemt at forsætte festen videre i nattelivet efter julefrokostens ophør, hvis der er stemning for det. Ønsker man en mere prisvenlige løsning kan man med fordel undersøge yderområdet af København. Yderområdet kan også være bekvemt, hvis gæsterne ankommer til julefrokosten i egen bil, da det er mindre trafikeret end i centrum.

Brug EventButler til finde den ideelle julefrokost på restaurant i København

Skal du holde en julefrokost i København, og overvejer du at holde den på en restaurant? Så finder du på EventButler de restauranter, som kan sætte rammerne for jeres julefrokost. Du kan via filtreringen få et overblik over de restauranter, som opfylder jeres behov og krav. En anden mulighed er, at du beskriver dine behov og ønsker for en julefrokost på en restaurant i København, hvorefter du modtager op til tre tilbud på steder, som rammer dine præferencer.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement